• Evenimente

Noutăți


Găsiți articolele dumneavoastră

It’s never too late to reskill and work abroad: The story of Eddy Bomboko


Îndrăznește să visezi cu EURES: Povestea lui Gaëlle Delvaux

După ce și-a luat diploma în Istoria Artei, Gaëlle, în vârstă de 31 de ani, s-a hotărât să-și urmeze pasiunea pentru bucătăria sănătoasă și să devină bucătăreasă. Aflați cum au ajutat-o consilierii EURES pe Gaëlle să-și urmeze visul și să dobândească experiență internațională într-un restaurant prestigios cu stele Michelin.

Continuare >>

09/06/2021


Șapte sfaturi pentru reducerea anxietății legate de revenirea la birou


Cum să vă amenajați spațiul de lucru de acasă într-un mod mai ecologic


Patru sfaturi pentru a întâmpina cum se cuvine angajații care se întorc la locul de muncă după pandemia de COVID-19

În timpul pandemiei, multe persoane au lucrat de acasă. Dar pe măsură ce se relaxează restricțiile, angajații se pregătesc să se întoarcă la locul de muncă și se întreabă, poate, cum se vor simți acolo. Iată cele mai bune patru sfaturi pe care vi le putem da pentru a întâmpina cum se cuvine angajații care revin la serviciu.

Continuare >>

19/05/2021


Munca în străinătate în timpul unei pandemii: povestea unui bucătar belgian în Finlanda

În ciuda tuturor eforturilor, tânărul bucătar Ahmed, în vârstă de 35 de ani, nu și-a putut găsi un loc de muncă în orașul său, Bruxelles, în timpul pandemiei. Prin urmare, când i s-a oferit să dobândească experiență profesională în străinătate, nu a stat pe gânduri. Cu sprijinul EURES Bruxelles, Ahmed și-a găsit rapid un loc de muncă în frumoasa Laponie – regiunea cea mai nordică din Finlanda.

Continuare >>

07/05/2021


Șase sfaturi pentru a găsi cariera potrivită


Căutați un loc de muncă în străinătate în timpul unei pandemii? Experiența lui Amandine ne dovedește că se poate

Amandine și-a dorit întotdeauna să lucreze în străinătate. La începutul lui 2020, belgianca aflată în căutarea unui loc de muncă începuse un stagiu la Madrid, în Spania. Însă nu după mult timp, din cauza pandemiei de COVID-19, a trebuit să se întoarcă acasă. În ciuda acestui fapt, Amandine a încercat din nou și a găsit o nouă oportunitate profesională la Valencia.

Continuare >>

26/04/2021


UE lansează un nou program de sprijinire a IMM-urilor europene


Patru lucruri pe care trebuie să le știți despre munca sezonieră în 2021


Avertisment

Articolele sunt destinate să furnizeze utilizatorilor portalului EURES informații despre subiectele și tendințele actuale și să stimuleze discuțiile și dezbaterile. Conținutul lor nu reflectă în mod necesar punctul de vedere al Autoritatea Europeană A Muncii (ELA) sau Comisiei Europene. În plus, nici EURES, nici ELA nu promovează site-urile părților terțe menționate mai sus.