Noutăți


Sunteți în căutarea aventurii vieții voastre? Laponia vă așteaptă!

Căutați un nou loc de muncă, dar nu orice loc de muncă? Poate că visați la un post unde să aveți parte de acțiune și aventură? Vă doriți un loc de muncă puțin mai diferit sau chiar unic? Dacă descrierea vi se potrivește, atunci citiți mai departe!

Continuare >>

21/09/2017


5 sfaturi pentru crearea atmosferei propice la locul de muncă

Oamenii pe care îi aveți ca angajați reprezintă inima afacerii sau a organizației dumneavoastră. Indiferent că este vorba de doi sau de două sute de angajați, aceștia sunt cei care duc compania mai departe și vă ajută să vă îndepliniți obiectivele. Deși uneori nu este ușor să satisfaci atât nevoile angajaților, cât și nevoile și cerințele unei companii – și nu poți să mulțumești mereu pe toată lumea – noi am pus cap la cap câteva sugestii care să ajute la crearea unui climat propice la locul dumneavoastră de muncă...

Continuare >>

19/09/2017


„Primul tău loc de muncă EURES” l-a ajutat pe tânărul polonez să intre puțin în focul acțiunii, în Italia.

Maciej Słowikowski, un polonez în vârstă de 25 de ani, trăia și lucra ca bucătar șef la un bistro animat din centrul Londrei. Aceasta până s-a înscris în EURES cu două luni în urmă și a început un întreg proces de schimbare totală a vieții sale.

Continuare >>

14/09/2017


„Primul tău loc de muncă EURES”: La ce folosește tinerilor?

Instituit inițial în 2012 ca program-pilot, Primul tău loc de muncă EURES (YfEJ) este un program specific de mobilitate profesională care îi ajută pe tinerii talentați din UE aflați în căutarea unui loc de muncă să aibă acces la oportunitățile oferite de întreprinderi și organizații de pe întreg teritoriul Europei.

Continuare >>

13/09/2017


EURES Polonia ajută 26 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă să se angajeze în străinătate


„Primul tău loc de muncă EURES”: Ce avantaje au organizațiile?

Creat inițial ca program pilot în 2012, „Primul tău loc de muncă EURES ”(YfEJ), este un program specific de mobilitate profesională care acordă sprijin companiilor și organizațiilor în vederea ocupării posturilor vacante din anumite sectoare cu tineri talentați din întreaga UE.

Continuare >>

07/09/2017


O cerere de angajare la momentul potrivit aduce unei recepționiste din Grecia un nou loc de muncă în Germania


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Continuare >>

02/08/2017


Ziua online a locurilor de muncă trimite un ghid turistic din Franța în insulele portugheze


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Continuare >>

28/07/2017


Avertisment

Articolele „Focus pe…" sunt destinate să furnizeze utilizatorilor portalului EURES informaţii despre subiectele şi tendinţele actuale şi să stimuleze discuţiile şi dezbaterile. Ele nu reflectă în mod necesar punctul de vedere al Comisiei Europene.