Noutăți


5 apps for a more effective workday


Faceți cunoștință cu echipa EURES din Spania!


300 de IMM-uri găsesc soluția potrivită prin programul de mobilitate


Procesul de recrutare în cadrul ONG-urilor: cum să recunoașteți persoanele cu abilitățile potrivite pentru organizația dumneavoastră

Multor persoane le surâde ideea unei cariere într-o organizație neguvernamentală (ONG), motiv pentru care orice post vacant în acest domeniu este foarte căutat. Dat fiind numărul atât de mare de potențiali angajați din care se poate alege, cum poate ONG-ul dumneavoastră să găsească persoanele cu abilitățile potrivite, care să ajute organizația să progreseze?

Continuare >>

11/07/2017


Un specialist în IT spaniol are parte de un nou început în Germania


ONG-urile: Ce, de ce și unde?

Probabil că ați mai întâlnit acronimul „ONG” pe Drop’pin@EURES, pe site-ul EURES și pe diferite alte site-uri cu oferte de muncă. Dar ce sunt ONG-urile, de ce ați dori să lucrați pentru un ONG și unde puteți afla mai multe informații?

Continuare >>

04/07/2017


Calitate și cantitate în oferta unui târg de locuri de muncă din Slovacia


Ce să faci și ce să nu faci atunci când începi o afacere – află cum să intri în joc

Începerea unei afaceri necesită o mentalitate competitivă și are multe puncte comune cu conducerea unei echipe sportive de succes. Așadar, să înceapă meciul!

Continuare >>

27/06/2017


Târgurile de locuri de muncă: valorificați la maximum timpul de care dispuneți

Așadar, ați găsit un târg de locuri de muncă la care v-ar plăcea să participați și ați parcurs etapele procesului de înregistrare (dacă este necesar!) Ce urmează? Poate vă gândiți că este suficient doar să vă prezentați în ziua respectivă, însă pentru a profita la maximum de oportunitățile pe care le oferă un târg de locuri de muncă – și pentru a vă folosi timpul în mod înțelept –, nu strică puțină planificare în avans...

Continuare >>

22/06/2017


Suedia invită specialiștii greci din domeniul sănătății să se mute în nord

Un concept de succes în materie de ocupare a forței de muncă încurajează cadrele medicale să schimbe Grecia cu Suedia. Săptămâna suedeză bianuală se desfășoară la Atena și Salonic, cea mai recentă ediție având loc luna trecută, cooperarea dintre cele două țări datând de foarte mult timp.

Continuare >>

20/06/2017


Avertisment

Articolele „Focus pe…" sunt destinate să furnizeze utilizatorilor portalului EURES informaţii despre subiectele şi tendinţele actuale şi să stimuleze discuţiile şi dezbaterile. Ele nu reflectă în mod necesar punctul de vedere al Comisiei Europene.