Noutăți


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Continuare >>

28/07/2017


Aveți 35 de ani sau mai mult? Sunteți șomer? Impulsionați-vă cariera cu ajutorul programului Reactivate

Munca în străinătate nu este destinată doar perioadei dintre liceu și facultate și proaspeților absolvenți. Programul de mobilitate profesională „Reactivate” al Uniunii Europene își propune să sprijine lucrătorii mai în vârstă care doresc să-și lărgească orizontul.

Continuare >>

27/07/2017


5 apps for a more effective workday


Faceți cunoștință cu echipa EURES din Spania!


300 de IMM-uri găsesc soluția potrivită prin programul de mobilitate


Procesul de recrutare în cadrul ONG-urilor: cum să recunoașteți persoanele cu abilitățile potrivite pentru organizația dumneavoastră

Multor persoane le surâde ideea unei cariere într-o organizație neguvernamentală (ONG), motiv pentru care orice post vacant în acest domeniu este foarte căutat. Dat fiind numărul atât de mare de potențiali angajați din care se poate alege, cum poate ONG-ul dumneavoastră să găsească persoanele cu abilitățile potrivite, care să ajute organizația să progreseze?

Continuare >>

11/07/2017


Un specialist în IT spaniol are parte de un nou început în Germania


ONG-urile: Ce, de ce și unde?

Probabil că ați mai întâlnit acronimul „ONG” pe Drop’pin@EURES, pe site-ul EURES și pe diferite alte site-uri cu oferte de muncă. Dar ce sunt ONG-urile, de ce ați dori să lucrați pentru un ONG și unde puteți afla mai multe informații?

Continuare >>

04/07/2017


Calitate și cantitate în oferta unui târg de locuri de muncă din Slovacia


Ce să faci și ce să nu faci atunci când începi o afacere – află cum să intri în joc

Începerea unei afaceri necesită o mentalitate competitivă și are multe puncte comune cu conducerea unei echipe sportive de succes. Așadar, să înceapă meciul!

Continuare >>

27/06/2017


Avertisment

Articolele „Focus pe…" sunt destinate să furnizeze utilizatorilor portalului EURES informaţii despre subiectele şi tendinţele actuale şi să stimuleze discuţiile şi dezbaterile. Ele nu reflectă în mod necesar punctul de vedere al Comisiei Europene.