Avertisment
Din cauza unor lucrări de întreţinere necesare, portalul EURES nu va fi disponibil din 15/04/2021 19:30 până în 15/04/2021 21:00 (Ora Bruxelles-ului). Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Anunț
În curând, Autoritatea Europeană a Muncii (ELA) va fi responsabilă de Biroul European de Coordonare EURES (ECO) ... aceasta va include, printre altele, gestionarea acestui portal. Vrei să afli mai multe despre ELA? Veți găsi toate informațiile relevante și mai multe aici .

Lucrează oriunde în Europa

Caută. Găsește. Potrivește.

EURES pe scurt

Gratuit. Mai multe limbi. Rețeaua umană

Lansată în 1994, EURES este o rețea europeană de cooperare a serviciilor de ocupare a forței de muncă, menită să faciliteze libera circulație a lucrătorilor. În activitatea sa, rețeaua a depus întotdeauna eforturi mari pentru a se asigura că cetățenii europeni pot beneficia de aceleași oportunități, în pofida barierelor lingvistice, a diferențelor culturale, a provocărilor birocratice, a diversității legislației privind ocuparea forței de muncă și a faptului că diplomele de studii nu sunt recunoscute în toată Europa.

Repere

Deveniți membru sau partener EURES

Ca să devină un instrument mai puternic și mai eficient care să faciliteze libera circulație și o mai bună funcționare a pieței europene a muncii, EURES a fost supus unei reforme, consacrată în Regulamentul (UE) 2016/589 privind EURES.

A se implica