Alăturați-vă pieței de muncă a EURES!

Găsiți candidatul visurilor dumneavoastră printre cele 317,395 CV-uri înregistrate în EURES și deveniți vizibil pe piață creându-vă profilul EURES de angajator.

5 sfaturi utile pentru asigurarea eficienței platformelor sociale pentru propria organizație

Platformele de comunicare sociale reprezintă un instrument excelent pentru întreprinderi, dar simplul fapt de a avea un cont de Facebook sau Twitter nu mai este suficient pentru a vă distinge de ceilalți. Modul în care utilizați platformele sociale se corelează din ce în ce mai mult cu succesul, mai ales în condițiile unei intensificări a digitalizării la nivelul majorității categoriilor de public vizate.

Business /Entrepreneurship Business /Entrepreneurship EURES Portal EURES Portal Employers Angajatori External stakeholders External stakeholders General managers General managers Hints and tips Hints and tips Senior managers Senior managers Social media Social media Youth Youth

14/03/2017

Continuare >>


"Dacă vreți oameni care să vă sprijine, care să aibă contacte bune în toate țările Europei și care vă pot ajuta cu adevărat să vă găsiți de lucru, fără să vă ceară să plătiți, bateți la ușa unui consilier EURES!"

Viola de Carlo,Italia