Contact


Pentru orice întrebări sau comentarii legate de EURES, de portal sau de mobilitatea forţei de muncă în general, vă rugăm să luaţi legătura cu noi prin serviciul de asistenţă.

Însă, înainte de a proceda astfel, vă rugăm să aruncaţi o privire asupra secţiunii Ajutor şi asistenţă, pentru a vedea dacă nu cumva s-a răspuns deja la întrebarea dvs.

Limba în care se formulează răspunsurile este engleza, germana sau franceza.

Telefonic
Sunaţi la numărul nostru gratuit
00800 4080 4080 (numai de pe o linie fixă)
Dacă nu aveţi acces la numărul de telefon gratuit de la postul dumneavoastră telefonic, puteţi suna la +352 42 44 87. Costul convorbirii va fi cel al unei convorbiri normale cu Luxemburgul
Prin chat sau Skype
De asemenea, puteţi contacta serviciul nostru de asistenţă prin chat sau Skype (gratuit). Pentru Skype, aveţi grijă să porniţi microfonul şi difuzoarele calculatorului.

Conversaţie Skype în direct cu un consilier EURES (Programul Skype trebuie să fie instalat pe calculatorul dumneavoastră)

Prin e-mail
Puteţi scrie în oricare dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene/SEE şi veţi primi un răspuns în aceeaşi limbă. Totuşi, dacă sunteţi de acord să vi se răspundă în engleză, franceză sau germană, veţi primi răspunsul mai repede.

Trimiteți un mesaj la serviciul de asistență al EURES

Ajutor şi asistenţă

Luni - Vineri 08:30-18:00 (CET)

Limba în care se formulează răspunsurile este engleza, germana sau franceza.

Aveţi întrebări despre UE? „Europe Direct" vă stă la dispoziţie

Mă mut într-o altă ţară din Europa - cum pot obţine un permis de şedere? Care sunt normele privind tarifele pentru serviciile de roaming? Zborul meu a fost anulat - ce drepturi am în acest caz? Ce fonduri UE pot obţine? Pentru răspunsurile la toate aceste întrebări şi la multe altele, contactaţi serviciul central de informare „Europe Direct".

Aveti nevoie de consultanta?