• Arrangementer

Nyhetsartikler


Finn dine nyheter

Forberede seg til å flytte utenlands


Min EURES-historie: Javier Cordero


Lønnsforhandling: Hvor bør jeg starte?


Nok en fornøyd bruker deler historien sin med Eures Spania

I november 2018 publiserte vi en artikkel om Juan Carlos, en Eures-bruker som delte historien sin på Eures Spanias Facebook-side. I desember var Alejandra Franch fra Zaragoza den hittil siste av dem Eures har hjulpet, som delte opplevelsen sin på det sosiale nettstedet. Her er Alejandras historie.

Les mer >>

21/02/2019


Fem grunner til at du bør ta sjansen på å arbeide i et annet land

Å arbeide i et annet land kan være veldig utfordrende, både jobbmessig og personlig. Mens noen tilsynelatende er født til å reise, kan det være en skremmende tanke for andre. Hvis du overvinner frykten og usikkerheten, vil du se at det finnes mange gode grunner til å ta steget ...

Les mer >>

14/02/2019


Din første EURES-jobb hjelper unge portugisiske farmasøyter å finne arbeid i Skandinavia

Den farmasøytiske industrien i Sverige ble forandret i 2009, da en omregulering av det statsmonopoliserte markedet åpnet det for den private sektoren.

Les mer >>

26/10/2018


Glade utlendinger deler sine store danske øyeblikk


Kroatisk altmuligmann finner jobb som ingeniør i Tyskland takket være Din første EURES-jobb

Goran Marinovics vei til finmekanikk var ikke en typisk en. I hjemlandet hans, Kroatia, drev han mellom ulike jobber — som rørlegger, selger, promotør, og ledet til og med verksteder på et akvarium.

Les mer >>

06/04/2018


Tyskland trengte folk i omsorgsyrker ... såCristina hev seg på et fly

Den spanske hjelpepleieren Cristina Cañadas Pequin måtte få seg jobb — kjapt. Vikariatet hennes var akkurat ferdig, og det var få muligheter lokalt. Ved å søke om læreplass i Tyskland gjennom ordningen «Din første EURES-jobb» (YfEJ) fant hun til slutt stillingen hun hadde lett etter.

Les mer >>

16/03/2018


Vellykket rekruttering for dansk selskap med Eures


Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.