• Arrangementer

Nyhetsartikler


Finn dine nyheter

Ser du etter jobb i utlandet under pandemien? Amandines erfaring viser at det er mulig

Amandine hadde alltid ønsket å jobbe i utlandet. Tidlig i 2020 startet den belgiske arbeidssøkeren en praktikantstilling i Madrid, Spania. COVID-19-pandemien førte imidlertid til at hun snart måtte reise hjem. Til tross for dette, søkte Amandine på nytt og fant en ny jobbmulighet i Valencia.

Les mer >>

26/04/2021


Eldreomsorg i Tyskland: Sara og Aitors historie

Tyskland har i likhet med mange andre EU-land lenge slitt med mangel på kvalifisert helsepersonell innen eldreomsorgen. EURES Tyskland bestemte seg for å ta tak i dette med et prosjekt som kombinerer arbeid og yrkesopplæring innen eldreomsorgen. Sara og Aitor var to av deltakerne.

Les mer >>

12/04/2021


How three young Spaniards found opportunities abroad with EURES

As EURES celebrates its 25th anniversary, the network is taking the opportunity to recognise its successes over the past 25 years and to look ahead to the future. In this article, we look specifically at three success stories from EURES Spain.

Les mer >>

17/01/2020


EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Hotellkjede får hjelp av Eures til å finne sesongarbeidere

Siden 2015 har en spansk hotellkjede samarbeidet med Eures Slovenia om å rekruttere sesongarbeidere til hotellene sine i Spania og Hellas. Vi snakket med Alberto Alba og Aleksandra Đukić i Iberostar, som har nytt godt av denne rekrutteringskampanjen, for å lære mer om initiativet.

Les mer >>

31/05/2019


“Fantastiske steder og herlige mennesker”: Laras historie

Vi får stadig flere suksesshistorier fra Eures Spania. Siden vi hørte fra Juan Carlos og Alejandra, har vi nå fått historien til Eures-bruker Lara, som la ut sin historie og deler noen nyttige tips og inspirerende råd på Eures Spanias Facebook-side.

Les mer >>

25/04/2019


Nok en fornøyd bruker deler historien sin med Eures Spania

I november 2018 publiserte vi en artikkel om Juan Carlos, en Eures-bruker som delte historien sin på Eures Spanias Facebook-side. I desember var Alejandra Franch fra Zaragoza den hittil siste av dem Eures har hjulpet, som delte opplevelsen sin på det sosiale nettstedet. Her er Alejandras historie.

Les mer >>

21/02/2019


”Speed dating”-intervjuer i Madrid: Eures Spania og Eures Sverige slår seg sammen for å skape muligheter i hotell- og restaurantbransjen


Spansk kokk deler inspirerende erfaring med EURES

En kokk fra Menorca virkeliggjorde drømmen om å arbeide i utlandet da han fant jobb, først i Sverige, så i Tyskland, gjennom Eures.

Les mer >>

12/11/2018


Hotell i Tyskland hastebesetter ledige stillinger med hjelp fra EURES

For virksomheter innen turisme og hotell- og restaurantbransjen er det viktigere enn noensinne å finne utenlandsk arbeidskraft til ledige stillinger. Små og mellomstore bedrifter har imidlertid ikke alltid tilgang til de ressurser eller nettverk som kreves for å gå ut og rekruttere internasjonalt.

Les mer >>

07/09/2018


Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.