• Arrangementer

Nyhetsartikler


Finn dine nyheter

Fem viktige spørsmål for din COVID-19 komme tilbake til jobb undersøkelse


You want to work in Cyprus? A handy guide has got you covered from A to Z…


Hjelper Europa med å ta til seg den nyeste teknologien

3D-printing er en bransje i sterk vekst og skaper flere jobber og muligheter hvert år. For å kunne dra nytte av disse mulighetene må man ha rett kunnskap og kompetanse. Her kommer prosjekter som 3D-Help inn.

Les mer >>

12/04/2019


Eures Romania hjelper unge jobbsøkere med å finne lærlingmuligheter i Tyskland


Slik får du mest mulig ut av Drop’pin@EURES: Organisasjoner


Lykken står den kjekke bi: historien om en rumensk bilselger i Sverige

Det er aldri feil tidspunkt å starte en ny karriere i et annet land. Det er ihvertfall det Nicolae Cazanescu synes å mene. Da han etter 17 år som bilselger trengte å fornye seg, tok han kontakt med Eures Romania for å få hjelp til å skreddersy strategien da han skulle ut på det internasjonale markedet etter jobb. Det har ikke gått mer enn to måneder, og allerede har han mye å fortelle.

Les mer >>

23/05/2017


Get Online Week 2016: et tiltak for å minske gapet mellom arbeidslivets behov og arbeidstakernes kompetanse

Den europeiske Get Online Week (GOW) arrangeres fra 14. til 20. mars 2016. Den syvende utgaven av denne digitale kampanjen fokuserer på å få flest mulig europeere til å bruke internett og datateknologi trygt og sikkert. Så benytt anledningen til å forbedre dine digitale ferdigheter og styrke jobbmulighetene dine.

Les mer >>

16/02/2016


Stolt og glad – en rumener har gjort jobben i utlandet til en solid suksess

Constantin Amariei bestemte seg for å ta grep for å endre retningen livet hadde tatt i Romania. I en alder av 48, begynte å jobbe i Tsjekkia. Det var et drastisk steg å ta, men han følte seg trygg på at EURES hadde funnet en genuin arbeidsplass for ham. «EURES foreslår ikke et hvilket som helst selskap i 'gråsonen', sier han».

Les mer >>

12/01/2016


EURES’ nære samarbeid mellom land = den beste servicen for jobbsøkere og arbeidsgivere

EURES er et EU-omfattende nettverk med kontakter utenfor Europa. Rådgivere møtes regelmessig og jobber ofte sammen. I tillegg er de i en sterk posisjon til å matche personer som søker etter jobb ved bruk av gode rekrutterere. To medlemmer av EURES-nettverket fra Ungarn og Romania forklarer hvordan dette fungerer i praksis og hvorfor det har betydning.

Les mer >>

03/11/2015


Litauisk byggefirma fyller ledige stillinger raskt og enkelt takket være støtte fra EURES

Byggefirmaet Projektana, som befinner seg i Kaunas i Litauen, klarer seg veldig bra til tross for at de opererer i et vanskelig økonomisk klima. Kjernearbeidet deres ligger i å legge fundament på byggeplasser i Litauen, Latvia, Hviterussland og Russland. Men arbeidsmengden som kommer inn betyr at de ofte må finne ansatte og må se etter nødvendige ferdighetsprofiler lengre unna. Projektana er overbevist om fordelen med å ansette gjennom EURES-nettverket.

Les mer >>

29/09/2015


Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis fra det europeiske arbeidsmarkedsbyrå (ELA) eller Europakommisjonens holdning. Videre støtter EURES eller ELA ikke har ansvar for noen av tredjepartsnettstedene nevnt over.