• Arrangementer

Nyhetsartikler


Finn dine nyheter

EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Vlog: José finner jobb i Sverige takket være Reactivate


Din første EURES-jobb hjelper unge portugisiske farmasøyter å finne arbeid i Skandinavia

Den farmasøytiske industrien i Sverige ble forandret i 2009, da en omregulering av det statsmonopoliserte markedet åpnet det for den private sektoren.

Les mer >>

26/10/2018


Din første EURES-jobb hjelper ung italiener med å finne arbeid – og seg selv – i Portugal

Federica Passanante kommer fra Sicilia, en øy som i likhet med resten av Sør-Italia fortsatt har høy arbeidsledighet, ti år etter den globale finanskrisen.

Les mer >>

25/09/2018


Slik får du mest mulig ut av Drop’pin@EURES: Organisasjoner


Fransk reiseleder til Azorene etter nettbasert jobbdag


Lysende nye jobbutsikter for artister som lyser opp byene våre

Med “lysartist” på visittkortet vil nok komplimentene strømme på, men du kan måtte kjempe for å finne jobb. Likevel ser framtiden lysere ut for mange av denne nisjebransjens fremste artister når de nå har fått presentert sine talenter for potensielle arbeidsgivere som var samlet i Stockholm etter invitasjon fra Eures.

Les mer >>

04/11/2016


Et hurtigspor til din første IT-jobb

Kombiner tekniske ferdigheter med viktige "myke ferdigheter", så øker du sjansen for å finne en jobb og beholde den. Det er tanken bak FIT4Jobs, et irsk opplæringsinitiativ som nå er testet ut med stort hell i fem andre EU-land.

Les mer >>

26/08/2016


Ung portugisisk farmasøyt omfavner sitt nye liv i Sverige

En god utdannelse og flere år med opplæring var ikke nok for at den farmasøytutdannede portugiseren Claudia Batalha, kunne finne en jobb som lot henne leve på egenhånd, uten støtte fra foreldrene. Situasjonen ble en helt annen etter at broren kom på besøk og fortalte henne om mulighetene han hadde funnet under sitt opphold i Luxembourg. Hun bestemte seg for å følge etter i hans fotspor for å finne arbeid i EU. «Jeg innså at selv om jeg alltid vil være portugisisk, er jeg også en europeer», sier Claudia.

Les mer >>

22/07/2016


Portalen vår hjalp en jobbsøker med å finne arbeid etter kun to uker! Hva venter du på?

Da Arnaud Borens fra Belgia la ut CV-en sin på EURES-portalen, han hadde ingen anelse om at han knappe to uker senere skulle lande drømmejobben i Lisboa. Selv om dette er en veldig rask behandlingstid, er det tusenvis som har funnet arbeid gjennom EURES-aktiviteter, og portalen er et utmerket startpunkt.

Les mer >>

08/04/2016


Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.