• Arrangementer

Nyhetsartikler


Finn dine nyheter

Fem viktige spørsmål for din COVID-19 komme tilbake til jobb undersøkelse


Meeting Point Jobs Fair in Pordenone Gave Job Opportunities to Jobseekers from Denmark, Malta and Sweden


Hjelper Europa med å ta til seg den nyeste teknologien

3D-printing er en bransje i sterk vekst og skaper flere jobber og muligheter hvert år. For å kunne dra nytte av disse mulighetene må man ha rett kunnskap og kompetanse. Her kommer prosjekter som 3D-Help inn.

Les mer >>

12/04/2019


Samarbeidet med EURES dekket behov for vitenskapelig kompetanse på Malta


Slik får du mest mulig ut av Drop’pin@EURES: Organisasjoner


Sesongjobber i fokus på spansk jobbdag på middelhavsøy

Den baleariske jobbdagen 2016 SOIB-Eures, som hadde fokus på sesongjobber, tiltrakk seg nærmere tusen besøkende og førte til at mer enn 300 personer fikk tilbud om jobb lokalt og i utlandet. At arrangementet ble en suksess skyldes i stor grad at jobbsøkernes profiler ble matchet med ledige jobber allerede før arrangementet, og at man var tidlig ute med å annonsere arrangementet på sosiale medier og Eures' nettsteder.

Les mer >>

08/07/2016


Gresk EURES-rådgiver gjør en ekstra innsats for å hjelpe sykepleier med å finne jobb på Malta

Evangelia Bakasi er offentlig godkjent sykepleier, men i Hellas var det umulig å finne en jobb som passet til kvalifikasjonene hennes. Så da et medlem av familien foreslo at hun burde utvide søket og se etter arbeid i utlandet gjennom EURES, bestemte hun seg for å forsøke det.

Les mer >>

19/02/2016


Øyrekrutterere og -arbeidsgivere benytter seg av EURES Maltas tilpassede støtte

Flere blomstrende sektorer på denne middelhavsøyen, fra programvare til iGaming, søker nye ansatte raskest mulig. EURES Malta har muligens bare et lite team, men det får bifallsytringer for proaktiv støtte av rekrutterere og arbeidsgivere som betjener disse sektorene hver dag.

Les mer >>

06/11/2015


Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis fra det europeiske arbeidsmarkedsbyrå (ELA) eller Europakommisjonens holdning. Videre støtter EURES eller ELA ikke har ansvar for noen av tredjepartsnettstedene nevnt over.