• Arrangementer

Nyhetsartikler


Finn dine nyheter

Fem viktige spørsmål for din COVID-19 komme tilbake til jobb undersøkelse


Slik får du mest mulig ut av Drop’pin@EURES: Organisasjoner


Lysende nye jobbutsikter for artister som lyser opp byene våre

Med “lysartist” på visittkortet vil nok komplimentene strømme på, men du kan måtte kjempe for å finne jobb. Likevel ser framtiden lysere ut for mange av denne nisjebransjens fremste artister når de nå har fått presentert sine talenter for potensielle arbeidsgivere som var samlet i Stockholm etter invitasjon fra Eures.

Les mer >>

04/11/2016


Et hurtigspor til din første IT-jobb

Kombiner tekniske ferdigheter med viktige "myke ferdigheter", så øker du sjansen for å finne en jobb og beholde den. Det er tanken bak FIT4Jobs, et irsk opplæringsinitiativ som nå er testet ut med stort hell i fem andre EU-land.

Les mer >>

26/08/2016


EURES-rådgivere hjelper unge som dropper ut av skolen med å få oversikt over sine valgmuligheter

Unge latviere som dropper ut av skolen får et innblikk i jobbsøking i Europa, takket være EURES-rådgivere som kommer direkte til skolene for å snakke med morgendagens jobbsøkere.

Les mer >>

01/09/2015


Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis fra det europeiske arbeidsmarkedsbyrå (ELA) eller Europakommisjonens holdning. Videre støtter EURES eller ELA ikke har ansvar for noen av tredjepartsnettstedene nevnt over.