• Arrangementer

Nyhetsartikler


Finn dine nyheter

Drømme stort med EURES: Historien om Gaëlle Delvaux


Meeting Point Jobs Fair in Pordenone Gave Job Opportunities to Jobseekers from Denmark, Malta and Sweden


Is this the key to European mobility? – Denmark’s strategy focuses on family focused opportunities


Celebrating 25 years of success: EURES Denmark

As EURES celebrates its 25th anniversary, the network is taking the opportunity to recognise its successes over the past 25 years and to look ahead to the future. In this article, we look specifically at some of the achievements of EURES Denmark.

Les mer >>

06/12/2019


Fransk dataforsker finner seg til rette i Danmark med hjelp fra Eures

Aurelie Giraud hadde alltid ønsket å flytte til Skandinavia, så da sjansen bød seg til å flytte til Danmark, grep hun den. Vi snakket med Aurelie og med Lars Rungø fra Workindenmark for å få vite mer om hva slags støtte hun fikk fra Eures i forbindelse med flyttingen.

Les mer >>

05/12/2019


Arbeid innen IT i Danmark: Fire fagfolk deler sine historier

I 2017 lanserte EURES i Danmark "My Big Danish Moment", en serie på fire korte videoer om expats som bor og arbeider i Danmark. Etter å ha lagt merke til en enorm etterspørsel etter kvalifiserte IT-eksperter i Danmark, lanserte de i august 2019 en video med spesielt fokus på utenlandske IT-fagfolk som jobber i Danmark. Videoen, som allerede har nådd ut til over 10,000 personer sosiale medier, deler opplevelsen fra fire EU-borgere som flyttet til Århus i Danmark for å satse på en karrière innen IT.

Les mer >>

24/10/2019


Glade utlendinger deler sine store danske øyeblikk


Oppstartssuksesser i Europa gjennom tidene


Vellykket rekruttering for dansk selskap med Eures


Det personlige preget: Historier fra virkeligheten om å arbeide i Danmark

Workindenmark har gitt ut en ny brosjyre som gjengir flere personlige suksesshistorier til mennesker som tok det modige skrittet å bo og arbeide i Danmark.

Les mer >>

22/02/2018


Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis fra det europeiske arbeidsmarkedsbyrå (ELA) eller Europakommisjonens holdning. Videre støtter EURES eller ELA ikke har ansvar for noen av tredjepartsnettstedene nevnt over.