• Arrangementer

Nyhetsartikler


<< Tilbake til nyhetslisten

De 8 beste verktøyene for nettbasert samarbeid mellom eksterne team

Det er mange fordeler med eksternt arbeid. Du bruker ikke tid på å reise til kontoret, og du kan ha på deg de mest komfortable klærne dine. Hvis du jobber hjemmefra under pandemien, kan det imidlertid hende at du opplever det som vanskelig å samarbeide med kollegene eller følge med på alles fremdrift.
Picture

Derfor har vi utarbeidet en liste over nyttige nettbaserte verktøy som lar deg dele filer, foreta videosamtaler og presentasjoner, samarbeide med kolleger og administrere prosjekter.

Merk: Alle verktøy i denne artikkelen er gratis å bruke, men de tilbyr også betalte versjoner for en oppgradert opplevelse.

 

Prosjektledelse

 

Asana

Asana kan gi deg en god oversikt over alle prosjektene som pågår i organisasjonen din. Du kan lage oppgavelister for pågående prosjekter, legge inn påminnelser om kommende frister og sende forespørsler til kolleger.

 

Trello

Trello er et prosjektverktøy som lar deg administrere prosjekter ved hjelp av digitale tavler med lister og kort med gjøremål. Se for deg oppgaver notert på kort og klistret i kolonner på en vegg. Du kan skrive på dem, ta dem av veggen, flytte dem rundt – så enkelt er det.

 

Kommunikasjon

 

Slack

Slack er et kraftig samarbeidsverktøy, med millioner av brukere over hele verden. Du kan sende direktemeldinger og filer til individuelle kolleger eller et team. I tillegg kan forskjellige avdelinger og team ha dedikerte kommunikasjonskanaler.

 

Chanty

Chanty er en chatte-app som lar deg kommunisere med teammedlemmene dine. I tillegg til å utveksle tekstmeldinger, kan du også foreta lyd- og videosamtaler og dele skjermen din med andre samtaledeltakere.

 

Videokonferanser

 

Zoom

Zoom har oppnådd stor popularitet, spesielt siden starten av pandemien, som et foretrukket verktøy for å videosamtaler, digitale presentasjoner og webinarer. Det tilbyr et bredt utvalg av funksjoner og kan integreres med andre programmer som for eksempel Microsoft Outlook og Google Kalender.

 

Whereby

Whereby er sannsynligvis et av de enkleste verktøyene å bruke for videosamtaler. Ingen behov for innlogging eller nedlasting av ekstra programvare – alt skjer rett i nettleseren din.

 

Dokument- og fildeling

 

Dropbox

Dropbox har et brukervennlig grensesnitt som enkelt lar deg lagre og dele dokumenter også med personer som ikke er Dropbox-brukere. Det er som å lagre filer direkte på harddisken din – du trenger bare å dra dem over til det lille Dropbox-ikonet.

 

Google Drive

Med 15 GB gratis lagringsplass, er Google Drive sannsynligvis et av de mest sjenerøse fildelingsverktøyene. Dokumentene dine er lett tilgjengelige for deg og teamet ditt, og du kan åpne dem fra hvilken som helst enhet.

 

Vi håper at disse verktøyene vil bidra til å bringe teamet ditt tettere sammen i disse tider med sosial distansering. Planlegger du ditt første digitale møte eller webinar? Ta en titt på tipsene våre for å arrangere et vellykket digitalt møte.

 

Relevante lenker:

Asana

Chanty

Dropbox

Google Drive

Trello

Slack

Whereby

Zoom

 

Les mer:

Europeiske jobbdager

Drop’pin@EURES

Finn EURES-rådgivere

Leve- og arbeidsvilkår i EURES-landene

EURES’ jobbdatabase

EURES’ tjenester for arbeidsgivere

EURES’ aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

EURES på Facebook

EURES på Twitter

EURES på LinkedIn

 

Ansvarsbegrensning: Verken EURES eller Europakommisjonen har ansvar for noen av de tredjeparts nettstedene som er nevnt ovenfor.

29/05/2020

<< Tilbake til nyhetslisten
 
Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis fra det europeiske arbeidsmarkedsbyrå (ELA) eller Europakommisjonens holdning. Videre støtter EURES eller ELA ikke har ansvar for noen av tredjepartsnettstedene nevnt over.