• Arrangementer

Nyhetsartikler


<< Tilbake til nyhetslisten

Eures podcast 1: Fransk jobbsøker får jobb i reiselivet i Slovenia takket være et Eures-arrangement

På nettarrangementet Seize the Summer with Eures 2018 deltok arbeidsgivere fra reiselivsbransjen i Kroatia, Portugal, Slovenia, Spania, Frankrike, Italia, Hellas, Malta og Kypros...
Picture

 

På nettarrangementet Seize the Summer with Eures 2018 deltok arbeidsgivere fra reiselivsbransjen i Kroatia, Portugal, Slovenia, Spania, Frankrike, Italia, Hellas, Malta og Kypros. Jobbsøkere fra alle EU- og EØS-land deltok. Nastja er Eures-rådgiver i Slovenia og hjalp til med koordineringen av arrangementet. Det var takket være henne at Clément, en jobbsøker fra Frankrike som deltok på arrangementet, fant jobb på et hotell i Slovenia. Lytt til Nastja, Clément og Teja, som representerer LifeClass Hotels & Spa, en arbeidsgiver som deltok på arrangementet, mens de snakker om hva de har opplevd. 

 

 

06/12/2018

<< Tilbake til nyhetslisten
 
Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis fra det europeiske arbeidsmarkedsbyrå (ELA) eller Europakommisjonens holdning. Videre støtter EURES eller ELA ikke har ansvar for noen av tredjepartsnettstedene nevnt over.