• Arrangementer

Nyhetsartikler


<< Tilbake til nyhetslisten

Vellykket rekruttering for dansk selskap med Eures

Blue Ocean Robotics er blant de fremste i verden i robotbransjen. De utvikler roboter som gir bedre livskvalitet og arbeidsmiljø og øker menneskelig produktivitet.
Picture

Automatiseringsselskapet har sitt hovedkontor i Odense i Danmark, i et område som har 3 000 ledige stillinger i robotbransjen, men der bare 50 robotingeniører uteksamineres fra det lokale universitetet.

Med et så stort kompetansegap må selskapet rette blikket utover for å finne de beste ingeniørene og dekke rekrutteringsbehovet. Til hjelp i denne prosessen har Blue Ocean Robotics sikret seg hjelp fra Eures-rådgivere ved Workindenmark.

Eures-rådgiverne var først i kontakt med selskapet i 2014, da de henvendte seg til arbeidsgivere i regionen for å informere om de mange tjenestene som er tilgjengelige gjennom Eures.

Siden den gang har Blue Ocean Robotics nytt godt av et tett samarbeid og har fått hjelp til å få tak i aktuelle kandidater fra hele EU. De har nå en multinasjonal arbeidsstyrke der 16 ulike nasjonaliteter er representert.

Apropos samarbeidet med Eures; Rikke Voldsgaard Risager, Vice President of Human Resources & Internal Services ved Blue Ocean Robotics, sier “det er svært profesjonelle og kompetente mennesker med en fantastisk forståelse for hva god service betyr for næringslivet”.

“I Danmark kommer de så å si som en pakke,” legger hun til. “De hjelper til med å rekruttere nyansatte og med å gi dem en innføring på arbeidsplassen og få dem til å trives. Jeg kan varmt anbefale dem til andre arbeidsgivere.”

Ifølge Eures-rådgiver Sven Michael “er nøkkelen til et godt forhold til arbeidsgivere som Blue Ocean Robotics utvilsomt å opprettholde en åpen og ærlig dialog med arbeidsgiverne om rekrutteringsutfordringer og behov for arbeidskraft.”

“[Nøkkelen er] Også å kommunisere åpent om informasjonen og tjenestene vi/Eures tilbyr — slik at begge parter har en klar og gjensidig forståelse av og forventning til samarbeidet,” legger han til.

Hvis du vil vite mer om tjenestene som tilbys til arbeidsgivere, og hvordan Eures kan hjelpe deg med å finne mennesker med den rette kompetansen, kan du kontakte din lokale Eures-rådgiver i dag.

 

Relevante lenker:

Blue Ocean Robotics

Workindenmark

 

Les mer:

Europeiske jobbdager

Drop’pin@EURES

Finn en Eures-rådgiver

Leve- og arbeidsvilkår i Eures-landene

Eures' jobbdatabase

Eures' tjenester for arbeidsgivere

Eures' aktivitetskalender

Kommende arrangementer på nett

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

 

Ansvarsfraskrivelse: Verken Eures eller Europakommisjonen har ansvar for noen av nettstedene ovenfor.

02/03/2018

<< Tilbake til nyhetslisten
 
Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.