• Arrangementer

Nyhetsartikler


<< Tilbake til nyhetslisten

#EU4FairWork-konkurranse for arbeidstakere og arbeidsgivere åpen nå!

Er du arbeidstaker eller arbeidsgiver? Den europeiske plattform mot svart arbeid og det europeiske arbeidsmarkedsbyrået (ELA) har lansert #EU4FairWork social media-konkurransen. Vi ønsker å høre historiene dine om å jobbe deklarert og hva deklarert arbeid betyr for deg.
Picture

Ønsker du å vinne store premier? Fra 10.juni til 21.august har du sjansen til å delta i konkurransen!

Hvis du er arbeidstaker, last opp et foto eller et videoklipp på opptil 90 sekunder og del dine erfaringer og fordeler med å jobbe deklarert, sammen med en kort beskrivelse. Ta med kampanjeslagordet “Tjen opp. Betal skatt. Dra fordel og hashtaggen#EU4FairWorkpå en kreativ måte. Du kan vinne et nettbrett, et kamera og mye mer! For å delta i konkurransen, se alle premiene og få noen tips til hvordan bidraget ditt kan gjøres unikt, gå hit.

Hvis du er arbeidsgiver, last opp enten et foto eller en video på opptil 90 sekunder som viser betydningen av deklarert arbeid for din virksomhet, sammen med en kort beskrivelse. Få med kampanjeslagordet “Rettferdig arbeid, rettferdig belønning” og hashtaggen #EU4FairWork på en kreativ måte. Du kan vinne en bedriftsvideo, en treningsvoucher og mye mer! For å delta i konkurransen, se alle premiene og få noen tips til hvordan bidraget ditt kan gjøres unikt, gå hit.

De heldige vinnerne vil bli bekjentgjort i løpet av uken fra 7. september 2020.

Konkurransen kjøres i sammenheng med den første europeiske kampanjen for deklarert arbeid implementert av den europeiske plattformen mot svart arbeid med deltagelse av ELA fra mars til oktober 2020. Ønsker du å vite mer om andre aktiviteter? Besøk kampanje-nettsiden her.

Bidra til å spre budskapet om at deklarert arbeid lønner seg og lykke til!

30/07/2020

<< Tilbake til nyhetslisten
 
Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis fra det europeiske arbeidsmarkedsbyrå (ELA) eller Europakommisjonens holdning. Videre støtter EURES eller ELA ikke har ansvar for noen av tredjepartsnettstedene nevnt over.