Nyhetsartikler


Eures Frankrike: Gjør jobbjakten enklere med Emploi Store

Hvis du for tiden er arbeidsledig eller ønsker et karriereskifte, så skjønner du sikkert uttrykket “å være jobbsøker er en jobb i seg selv”. Timevis med søking på nettet på jakt etter bedrifter, jobbsider, CV-maler, karriererådgivning... og listen fortsetter. Det kan være både kjedelig og frustrerende arbeid, men nå har Eures Frankrike fått en splitter ny nettstedstjeneste som tar seg av alt dette.

Les mer >>

17/05/2017


EURES: Opportunities for young people, businesses and organisations

While Drop’pin has always been a part of the EURES family, the platform’s recent relocation to the EURES website has firmly united the two services. We thought it was a good time to take a closer look at EURES and what this unique network has to offer the young people, businesses and organisations of Drop’pin.

Les mer >>

16/05/2017


Gir forfattere håp


"Hvorfor vil du jobbe hos oss?" – forbered deg godt på dette spørsmålet!

Det er vanskelig å gi et relevant svar på dette spørsmålet uten at det blir svada. Hvis du prøver å svare på en måte som får deg til å skille deg ut, kan det virke tilgjort. Svarer du enkelt og greit, svarer du nok det samme som de fleste andre. Hvordan skal du så få intervjuerne til å legge merke til deg på en positiv måte?

Les mer >>

03/05/2017


Alt om Erasmus+


Radiostemme fra Kroatia får god bruk for sine sosiale ferdigheter i Tyskland


Arbeid eller høyere utdanning – hva er rett for deg?

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hva man vil gjøre i framtiden, særlig når man har hele livet foran seg og er redd for å velge feil. Et av de første store valgene mange unge står overfor når de ferdige med videregående, er om de skal ta høyere utdanning eller gå rett ut i arbeid. Dette er et spørsmål de fleste stiller seg, og det finnes ikke noe enkelt svar. Vi har samlet noen punkter som kanskje kan gjøre det lettere å finne ut hva som er riktig for deg.

Les mer >>

20/04/2017


Hvordan vil arbeidsplassene se ut i 2050?

Roboter, automatisering og nye forretningsmodeller spiller allerede en viktig rolle på arbeidsplassen, og det er ikke tvil om at teknologien påvirker måten vi arbeider på. Men skal vi prøve oss på noen spådommer? Hvordan vil trenden mot mer automatisering utvikle seg de neste tiårene?

Les mer >>

13/04/2017


Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.