Nyhetsartikler


Er du 35 år eller eldre? Står du uten jobb? Gi karrieren din et løft med støtte fra Reactivate

Å dra til utlandet for å jobbe er ikke bare aktuelt for personer som ønsker et pauseår, eller nyutdannede. EUs jobbmobilitetsordning “Reactivate” har som mål å støtte eldre arbeidstakere som ønsker å utvide horisonten sin.

Les mer >>

27/07/2017


5 apps for a more effective workday


Møt teamet som utgjør Eures Spania!


300 små og mellomstore bedrifter finner den perfekte matchen gjennom utvekslingsordning


Ansettelsesprosessen i NGO-er: Hvordan finne talentet dere trenger?

Mange liker nok tanken på å jobbe for en NGO, altså en ikke-statlig organisasjon (eller frivillig eller ideell organisasjon), så det vil komme mange søknader på alle ledige stillinger som utlyses. Men med så mange kandidater å velge mellom, hvordan skal deres NGO klare å identifisere akkurat dét talentet som vil bidra positivt til deres organisasjon?

Les mer >>

11/07/2017


Spansk IT-spesialist får en ny start i Tyskland


NGO-er: hva, hvorfor og hvor?

Du har sikkert sett akronymet “NGO” på Drop’pin@EURES, på selve Eures-portalen og på andre jobbrelaterte nettsteder. Men hva er en NGO, hvorfor kan det være interessant å jobbe for en NGO, og hvor kan du finne ut mer?

Les mer >>

04/07/2017


Både kvalitet og kvantitet på slovakiske jobbmesser


Hva du bør og ikke bør gjøre når du starter opp en virksomhet – bli med i spillet!

Det å starte opp en virksomhet krever et velutviklet konkurranseinstinkt og har mye til felles med det å lede et framgangsrikt fotballag. Så gjør deg klar til å spille!

Les mer >>

27/06/2017


Jobbmesser: få mest mulig ut av tiden din

Du har funnet en jobbmesse du vil dra til, og du har fullført registreringsprosessen (hvis du var nødt til det). Hva nå? Kanskje tenker du at det holder at du dukker opp på selve dagen, men for å få mest mulig ut av jobbmessen – og for å bruke tiden din på en fornuftig måte – kan det være lurt å planlegge litt på forhånd.

Les mer >>

22/06/2017


Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.