Nyhetsartikler


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Les mer >>

02/08/2017


Fransk reiseleder til Azorene etter nettbasert jobbdag


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Les mer >>

28/07/2017


Er du 35 år eller eldre? Står du uten jobb? Gi karrieren din et løft med støtte fra Reactivate

Å dra til utlandet for å jobbe er ikke bare aktuelt for personer som ønsker et pauseår, eller nyutdannede. EUs jobbmobilitetsordning “Reactivate” har som mål å støtte eldre arbeidstakere som ønsker å utvide horisonten sin.

Les mer >>

27/07/2017


5 apps for a more effective workday


Møt teamet som utgjør Eures Spania!


300 små og mellomstore bedrifter finner den perfekte matchen gjennom utvekslingsordning


Ansettelsesprosessen i NGO-er: Hvordan finne talentet dere trenger?

Mange liker nok tanken på å jobbe for en NGO, altså en ikke-statlig organisasjon (eller frivillig eller ideell organisasjon), så det vil komme mange søknader på alle ledige stillinger som utlyses. Men med så mange kandidater å velge mellom, hvordan skal deres NGO klare å identifisere akkurat dét talentet som vil bidra positivt til deres organisasjon?

Les mer >>

11/07/2017


Spansk IT-spesialist får en ny start i Tyskland


NGO-er: hva, hvorfor og hvor?

Du har sikkert sett akronymet “NGO” på Drop’pin@EURES, på selve Eures-portalen og på andre jobbrelaterte nettsteder. Men hva er en NGO, hvorfor kan det være interessant å jobbe for en NGO, og hvor kan du finne ut mer?

Les mer >>

04/07/2017


Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.