Nyhetsartikler


Har du lyst til å dra ut på ditt livs reise? Lappland kaller!

Ser du deg om etter en ny jobb, men ikke en hvilken som helst jobb? Kanskje du drømmer om en stilling med litt fart og spenning? Ønsker du å arbeide et sted med det lille ekstra eller som bare er noe helt for seg selv? Hvis dette høres ut som deg, må du lese videre!

Les mer >>

21/09/2017


5 tips til hvordan du kan skape trivsel på arbeidsplassen

Menneskene du ansetter, er kjernen i bedriften eller organisasjonen din. Uansett om du har to eller to hundre ansatte, er det de som driver bedriften framover og hjelper deg til å nå målene dine. Selv om det noen ganger kan være vanskelig å balansere tilfredshet blant de ansatte mot bedriftens krav og behov – det er umulig å gjøre alle til lags hele tiden – har vi samlet noen forslag som kan få bedriften din til å blomstre…

Les mer >>

19/09/2017


Ved hjelp av Din første Eures-jobb (YfEJ) fikk en ung polakk en flygende start i Italia

Den 25 år gamle polakken Maciej Słowikowski jobbet som kjøkkensjef på en travel bistro i tjukkeste London. Det vil si han gjorde det, til han registrerte seg på Eures for et par måneder siden. Det var starten på en prosess som skulle snu opp ned på livet hans.

Les mer >>

14/09/2017


«Din første Eures-jobb»: Hva er fordelen for de unge?

Din første Eures-jobb (YfEJ), som i utgangspunktet ble opprettet som et pilotprogram, er en målrettet ordning for jobbmobilitet som hjelper unge jobbsøkere i Europa med å få tilgang til ledige stillinger i bedrifter og organisasjoner over hele Europa.

Les mer >>

13/09/2017


Eures Polen hjelper 26 jobbsøkere med å få jobb i utlandet


«Din første EURES-jobb»: Hva tjener organisasjonene på dette?

Opprinnelig etablert i 2012 som et prøveprogram, er Din første EURES-job (YfEJ) en målrettet ordning for arbeidsmobilitet som hjelper forretninger og organisasjoner med å fylle ledige stillinger i bestemte sektorer med talentfulle unge mennesker rundt om i EU.

Les mer >>

07/09/2017


Søknad i grevens tid sikrer gresk resepsjonist ny jobb i Tyskland


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Les mer >>

02/08/2017


Fransk reiseleder til Azorene etter nettbasert jobbdag


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Les mer >>

28/07/2017


Ansvarsfraskrivelse

“Fokus på...” artiklene er ment å skulle gi brukerne av EURES-portalen informasjon om aktuelle tema og trender og fremme diskusjon og debatt. De gjenspeiler ikke nødvendigvis Europakommisjonens holdning.