Advarsel
Grunnet nødvendig vedlikehold vil EURES-portalen ikke være tilgjengelig fra 08/05/2021 14:30 til 08/05/2021 20:00 (Lokal tid i Brussel). Vi beklager dette.

Kunngjøring
Snart vil den europeiske arbeidsmyndigheten (ELA) ha ansvaret for EURES European Coordination Office (ECO) ... dette vil blant annet omfatte ledelsen av denne portalen. Vil du vite mer om ELA? Du finner all relevant informasjon og mer her .

Jobb hvor som helst i Europa

Søk. Finn. Match.

EURES i et nøtteskall

Gratis. Flerspråklig. Menneskelige Nettverket

EURES ble lansert i 1994 og er et europeisk samarbeidsnettverk for sysselsettingstjenester, designet for å gjøre fri bevegelse lettere for arbeiderne. Nettverket har alltid jobbet hardt for å sikre at europeiske borgere kan dra nytte av de samme mulighetene, til tross for språkbarrierer, kulturelle forskjeller, byråkratiske utfordringer, forskjellige ansettelseslover og mangel på anerkjennelse av utdanningsbevis over hele Europa.

Høydepunkter

Bli EURES-medlem eller -partner

For å gjøre EURES sterkere og mer effektivt som et verktøy for å legge til rette for fri bevegelse og forbedre måten det europeiske arbeidsmarkedet fungerer på, har det gjennomgått en reform som holdes i hevd via EURES-forordning (EU) 2016/589.

Bli involvert