Announcement
Siste nytt - Eu-kommisjonen har vedtatt retningslinjer for å sikre beskyttelse av sesongarbeidere i EU i forbindelse med koronavirus-pandemien. Dette dokumentet gir veiledning til nasjonale myndigheter, arbeidstilsyn og partene i arbeidslivet for å garantere rettigheter, helse og sikkerhet for sesongarbeidere, og for å sikre at sesongarbeidere er oppmerksomme på sine rettigheter. Mer informasjon her.

Announcement
EURES personvernerklæringer og de spesifikke vilkårene ble sist oppdatert den 9. Juni 2020. Du finner de her.

Announcement
Fra og med 1.2.2020 er ikke Storbritannia lenger medlem av EU. I kraft av utmeldingsavtalen mellom EU og Storbritannia, vil fri arbeidsflyt mellom Storbritannia og medlemsstatene, inkludert for EURES-tjenester, fortsette å eksistere i en overgangsfase som p.t. går til 31.12.2020.

Jobb hvor som helst i Europa

Søk. Finn. Match.

EURES i et nøtteskall

Gratis. Flerspråklig. Menneskelige Nettverket

EURES ble lansert i 1994 og er et europeisk samarbeidsnettverk for sysselsettingstjenester, designet for å gjøre fri bevegelse lettere for arbeiderne. Nettverket har alltid jobbet hardt for å sikre at europeiske borgere kan dra nytte av de samme mulighetene, til tross for språkbarrierer, kulturelle forskjeller, byråkratiske utfordringer, forskjellige ansettelseslover og mangel på anerkjennelse av utdanningsbevis over hele Europa.

Høydepunkter

Bli EURES-medlem eller -partner

For å gjøre EURES sterkere og mer effektivt som et verktøy for å legge til rette for fri bevegelse og forbedre måten det europeiske arbeidsmarkedet fungerer på, har det gjennomgått en reform som holdes i hevd via EURES-forordning (EU) 2016/589.

Bli involvert