• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

EURES Frankrijk: Een baan vinden wordt makkelijker met Emploi Store

Als je momenteel zonder werk zit of je carrière een nieuwe wending wilt geven, dan zul je maar al te goed weten dat naar werk zoeken al een baan op zich is. Denk maar aan urenlang het internet afschuimen op zoek naar bedrijven, jobsites, cv-sjablonen, loopbaanadvies, enzovoort. Het is zwaar en vaak frustrerend labeur, maar EURES Frankrijk heeft een gloednieuwe dienst op zijn website die je het harde werk uit handen neemt.

Lees meer >>

17/05/2017


Onestopshop biedt grensoverschrijdende werkzoekenden betere toegang tot informatie

Het is druk bij EURES-T Boven-Rijn. Het kantoor dekt vier regio's, verspreid over Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, werkt in het Frans en het Duits en bedient nagenoeg 100 000 grensoverschrijdende werknemers. Met een dergelijk groot geografisch dekkingsgebied en de vele evenementen, workshops en activiteiten die doorlopend plaatsvinden, moeten de EURES-adviseurs zuinig omgaan met hun tijd. Om de zaken te versnellen, heeft EURES-T Boven-Rijn daarom een onestopshop gelanceerd.

Lees meer >>

08/03/2017


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met "Focus op…"-artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Zij geven niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Commissie weer.