• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Vijf kernvragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer na COVID-19

Werkplekken worden langzaam weer opengesteld na de COVID-19-pandemie. Het is dus een goed moment om na te gaan hoe uw werknemers denken over de terugkeer naar de werkvloer. Gebruik onze vijf beste vragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer om inzicht te krijgen in hun mening en voorbereidingen te treffen om weer open te gaan.

Lees meer >>

24/08/2021


Jong stel uit Slowakije vindt baan in Nederland


Slowaakse stagiaires geven Frans restaurant een Europese dimensie


Hoe je het maximale uit Drop’pin@EURES haalt: organisaties


Kwaliteit en kwantiteit op Slowaakse carrièrebeurs


Investeer in je toekomst met een betaalde stage en opleiding in Duitsland

Elf jongeren uit Slowakije en Spanje zijn deze zomer naar Oost-Duitsland vertrokken om te leren wat het beroep van ouderenverzorger in de praktijk nu precies inhoudt. Met steun van MobiPro-EU (The Job of My Life) en EURES lopen ze een maand stage op een door henzelf gekozen gebied en krijgen ze tegelijkertijd de gelegenheid om gratis Duits te leren.

Lees meer >>

21/10/2016


Veel bezoekers bij de carrièrebeurs van Slowakije – EURES staat klaar met zijn experts om advies te geven

Op de Job Expo 2016, de grootste carrièrebeurs van Slowakije, zijn meer dan 50.000 werkzoekenden, meer dan 200 werkgevers en verschillende informatiediensten van de EU afgekomen. Daaruit blijkt wel hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn in de mogelijkheid om in het buitenland te werken.

Lees meer >>

24/05/2016


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Hun inhoud geeft niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie weer. Daarenboven aanvaarden EURES noch ELA enige aansprakelijkheid voor de hierboven vermelde websites van derden