• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Vijf kernvragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer na COVID-19

Werkplekken worden langzaam weer opengesteld na de COVID-19-pandemie. Het is dus een goed moment om na te gaan hoe uw werknemers denken over de terugkeer naar de werkvloer. Gebruik onze vijf beste vragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer om inzicht te krijgen in hun mening en voorbereidingen te treffen om weer open te gaan.

Lees meer >>

24/08/2021


Meeting Point Jobs Fair in Pordenone Gave Job Opportunities to Jobseekers from Denmark, Malta and Sweden


Help Europa de nieuwste technologieën te gebruiken

3D-printen is een snelgroeiende sector die elk jaar meer banen en kansen biedt. Om deze kansen te kunnen grijpen hebben mensen de juiste vaardigheden en kennis nodig. Daarvoor kunnen ze rekenen op projecten zoals 3D-Help.

Lees meer >>

12/04/2019


Tekort aan wetenschappelijke vaardigheden in Malta verholpen door EURES-samenwerking


Hoe je het maximale uit Drop’pin@EURES haalt: organisaties


Seizoensbanen in de schijnwerpers bij Spaans-mediterrane banendag

De Balearische banendag 2016 van SOIB-EURES, gewijd aan seizoensbanen, trok meer dan duizend bezoekers en leidde tot meer dan 300 plaatselijke en buitenlandse werkaanbiedingen. Het welslagen van het evenement was in belangrijke mate te danken aan het feit dat vooraf de juiste profielen van werkzoekenden bij bestaande banen waren gezocht en dat het evenement vroeg was gepromoot op social media en de EURES-websites.

Lees meer >>

08/07/2016


Griekse EURES-adviseur doet net iets meer om verpleegkundige te helpen bij het vinden van werk op Malta

Evangelia Bakasi is een verpleegkundige met uitstekende kwalificaties. Desondanks kon zij in Griekenland geen baan vinden die haar in staat stelde het werk te doen waarvoor ze was opgeleid. Toen een familielid haar voorstelde haar zoektocht uit te breiden en via EURES in het buitenland werk te zoeken, besloot zij dit te proberen.

Lees meer >>

19/02/2016


Recruiters en werkgevers op Malta profiteren van ondersteuning op maat door EURES Malta

Diverse sectoren op dit mediterrane eiland, van softwareontwikkeling tot iGaming, maken een sterke groei door en zijn dringend op zoek naar nieuwe medewerkers. Het kleine team van EURES Malta oogst veel lof voor de manier waarop het de recruiters en werkgevers in deze sectoren iedere dag weer ondersteuning biedt.

Lees meer >>

06/11/2015


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Hun inhoud geeft niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie weer. Daarenboven aanvaarden EURES noch ELA enige aansprakelijkheid voor de hierboven vermelde websites van derden