• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Welke vaardigheden willen bedrijven anno 2019?


Wat is BOO en waarom is het voor mij van belang?


Onestopshop biedt grensoverschrijdende werkzoekenden betere toegang tot informatie

Het is druk bij EURES-T Boven-Rijn. Het kantoor dekt vier regio's, verspreid over Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, werkt in het Frans en het Duits en bedient nagenoeg 100 000 grensoverschrijdende werknemers. Met een dergelijk groot geografisch dekkingsgebied en de vele evenementen, workshops en activiteiten die doorlopend plaatsvinden, moeten de EURES-adviseurs zuinig omgaan met hun tijd. Om de zaken te versnellen, heeft EURES-T Boven-Rijn daarom een onestopshop gelanceerd.

Lees meer >>

08/03/2017


Nieuw jaar, nieuwe baan in een ander land!

Heb jij je goede voornemens voor het nieuwe jaar al bepaald? Wat te denken van een nieuwe baan, een ander land? Waarom zou je niet van 2018 het jaar maken, waarin je je leven een andere wending geeft?

Lees meer >>

26/12/2017


Vijf grote voordelen van een stage

Jonna Dromberg (22) werkt als stagiaire bij CupoNation Finland. Omdat haar onlangs een stageplaats bij dit bedrijf is aangeboden, is zij ideaal geplaatst om vijf grote voordelen van een stage te noemen.

Lees meer >>

06/10/2017


Zet in je agenda: de Europese Week van Beroepsvaardigheden

Voor alle aankomende patissiers, sales executives en computerprogrammeurs Of je nu net aan je loopbaan bent begonnen of van een carrièreswitch droomt, kom dit najaar meer te weten over de opleiding die je nodig hebt om je ideale baan te vinden – ook als je nog niet zeker bent van het pad dat je wilt gaan volgen.

Lees meer >>

05/10/2017


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Hun inhoud geeft niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie weer. Daarenboven aanvaarden EURES noch ELA enige aansprakelijkheid voor de hierboven vermelde websites van derden