• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Fietsmonteur vindt nieuwe kansen in Noorwegen


De weg op met EURES Finland


De tien beste artikelen van 2018


"Speeddating”-interviews in Madrid: EURES Spanje en EURES Zweden slaan de handen in elkaar om kansen te creëren in de cateringsector

EURES Spanje en EURES Zweden werkten samen aan de derde editie van een innovatief "speeddating”-evenement voor de cateringsector. Dit was het meest recente in een reeks evenementen in het kader van het project "chef-koks in Zweden".

Lees meer >>

12/12/2018


Werk in Duitsland voor 15 Slowaakse studenten dankzij partnerschap tussen EURES Slowakije en Deutsche Post

De zomer is voor veel studenten niet alleen een ideaal moment om zich te ontspannen, maar ook om hun financiële situatie te verbeteren met een seizoensbaan. In de zomer van 2018 kregen 15 studenten uit Slowakije de kans om als postbode te werken dankzij de samenwerking tussen EURES Slowakije en het Duitse bedrijf Deutsche Post. Een van hen was de achttienjarige Kristian.

Lees meer >>

10/10/2018


Van Ierland naar Kroatië en weer terug: hoe EURES grote bedrijven helpt bij het vervullen van internationale vacatures

Marriott International is een van 's werelds meest vooraanstaande hotelketens, met meer dan 6000 hotels in ruim 122 landen. Vanwege zo'n divers klantenbestand bestaat er grote behoefte aan meertalige werknemers. Marriott is dan ook constant op zoek naar getalenteerde nieuwe medewerkers.

Lees meer >>

01/06/2018


Succesverhalen van start-ups in Europa door de decennia heen


Tekort aan wetenschappelijke vaardigheden in Malta verholpen door EURES-samenwerking


Succesvolle werving door Deens bedrijf dankzij EURES


Zes tips om efficiënter met Microsoft Word te werken


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met "Focus op…"-artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Zij geven niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Commissie weer.