• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Finland: Een land met indrukwekkende landschappen, een rijke cultuur en aantrekkelijke arbeidsmogelijkheden!


EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


De weg op met EURES Finland


Succesverhalen van start-ups in Europa door de decennia heen


Hoe je het maximale uit Drop’pin@EURES haalt: organisaties


Actiris International: een gespecialiseerde afdeling die werkgevers in het buitenland helpt in Brussel personeel te vinden

De internationale tak van de openbare dienst voor arbeidsvoorziening van Brussel maakt het voor Europese werkgevers eenvoudiger om de juiste mensen voor hun vacatures aan te nemen.

Lees meer >>

21/12/2017


Ben je op zoek naar een uniek avontuur? Lapland lonkt!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar niet zomaar een baan? Droom je misschien van een baan met spanning en avontuur? Wil je graag een werkplek die nét even wat anders is, of misschien zelfs wel uniek? Als dit allemaal bij jou past, lees dan verder!

Lees meer >>

21/09/2017


Kwaliteit en kwantiteit op Slowaakse carrièrebeurs


Finse roadtrip om werkgevers te informeren over arbeidsmobiliteit in de EU

EURES-adviseur Taina Tuovinen reisde onlangs enkele dagen lang in een minibus met lichte versnaperingen door heel de regio Satakunta, Zuidwest-Finland. Het doel was plaatselijke bedrijven met buitenlandse personeelsleden uit te leggen hoe EURES Finland ondersteuning kan bieden, in het bijzonder door taalcursussen Fins/Zweeds.

Lees meer >>

02/03/2017


Finse leraren vinden arbeidskansen in Zweden

Gekwalificeerde leraren op zoek naar een baan in Finland vinden nieuwe kansen in Zweden dankzij de samenwerking binnen het EURES-netwerk.

Lees meer >>

10/02/2017


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met "Focus op…"-artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Zij geven niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Commissie weer.