• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Vijf kernvragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer na COVID-19

Werkplekken worden langzaam weer opengesteld na de COVID-19-pandemie. Het is dus een goed moment om na te gaan hoe uw werknemers denken over de terugkeer naar de werkvloer. Gebruik onze vijf beste vragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer om inzicht te krijgen in hun mening en voorbereidingen te treffen om weer open te gaan.

Lees meer >>

24/08/2021


Vertaalster krijgt een warm onthaal in Estland


Hoe je het maximale uit Drop’pin@EURES haalt: organisaties


Milieudeskundige uit Estland geniet van haar nieuwe leven in Göteborg

Merit Kaal uit Estland verbreedt haar horizon met een nieuwe baan in Zweden – en moedigt andere werkzoekenden aan om ook de stap te zetten naar werken in een ander land.

Lees meer >>

11/10/2017


Stralende nieuwe carrièrevooruitzichten voor kunstenaars die onze steden doen oplichten

Als "lichtkunstenaar" hoef je doorgaans over complimenten niet te klagen. Toch kan het erg moeilijk zijn een vaste baan te vinden. Voor een aantal toppers uit deze nichesector gloort er echter hoop aan de horizon, nu ze hun kunnen voor het voetlicht hebben gebracht voor een publiek van potentiële opdrachtgevers in Stockholm, op uitnodiging van EURES.

Lees meer >>

04/11/2016


Bekijk de baanmogelijkheden tijdens de eerstvolgende banendag in Estland

Houd je van de buitenlucht? Dan zou je eens moeten denken aan werken in Estland, een van de tien groenste landen op aarde volgens de milieuprestatie-index. Als het idee van een baan in een land met grote loopbaanmogelijkheden, een goede levenskwaliteit en een grootse natuur je boeit, probeer dan eens de Europese (online) banendag. Met EURES Estland als gastheer, in samenwerking met het werklozenverzekeringsfonds van Estland en met Work in Estonia, zal dit evenement plaatsvinden op 11 november a.s. van 11.00 tot 15.00 uur (MET).

Lees meer >>

28/10/2016


Spaanse werkzoekenden erop gebrand om banenaanbod te ontdekken op Spaanse banendag voor het Noorden

De banendag die op 16 december plaatshad in Madrid bracht recruiters uit Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en Estland naar Spanje om personen te ontmoeten die belangstelling hebben voor een verhuizing naar Noord-Europa. Bijna 800 personen registreerden zich voor het evenement waaraan 24 exposanten deelnamen, onder wie drie werkgevers die ter plaatse wierven.

Lees meer >>

12/02/2016


Nu is het de beurt aan Estland om te schitteren als voorzitter van de EU


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Hun inhoud geeft niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie weer. Daarenboven aanvaarden EURES noch ELA enige aansprakelijkheid voor de hierboven vermelde websites van derden