• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Vijf kernvragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer na COVID-19

Werkplekken worden langzaam weer opengesteld na de COVID-19-pandemie. Het is dus een goed moment om na te gaan hoe uw werknemers denken over de terugkeer naar de werkvloer. Gebruik onze vijf beste vragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer om inzicht te krijgen in hun mening en voorbereidingen te treffen om weer open te gaan.

Lees meer >>

24/08/2021


Help Europa de nieuwste technologieën te gebruiken

3D-printen is een snelgroeiende sector die elk jaar meer banen en kansen biedt. Om deze kansen te kunnen grijpen hebben mensen de juiste vaardigheden en kennis nodig. Daarvoor kunnen ze rekenen op projecten zoals 3D-Help.

Lees meer >>

12/04/2019


Succesverhalen van start-ups in Europa door de decennia heen


Hoe je het maximale uit Drop’pin@EURES haalt: organisaties


Pool is blij met baan in buitenland


EURES Polen helpt 26 werkzoekenden aan een baan in een ander land


Kwaliteit en kwantiteit op Slowaakse carrièrebeurs


Trots en gelukkig: Roemeen maakt baan in het buitenland tot een waar succes

Constantin Amariei besloot op zijn 48e zijn leven in Roemenië een andere wending te geven door een baan in Tsjechië te aanvaarden. Het was een grote stap, maar hij had er alle vertrouwen in dat EURES hem een baan had voorgesteld die ertoe doet. "EURES stelt geen 'grijze' bedrijven voor", zegt hij.

Lees meer >>

12/01/2016


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Hun inhoud geeft niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie weer. Daarenboven aanvaarden EURES noch ELA enige aansprakelijkheid voor de hierboven vermelde websites van derden