• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

7 kenmerken van een ondernemer pur sang


Op naar Duitsland!

Overweeg je naar Duitsland te verhuizen voor werk? EURES heeft een heleboel informatie om je te helpen werk te vinden en de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees meer >>

10/05/2019


Salarisonderhandelingen: waar te beginnen?


Welke vaardigheden willen bedrijven anno 2019?

Een nieuw jaar kan een geweldige kans zijn om een verandering door te voeren, een nieuwe uitdaging aan te gaan of je horizon te verruimen. Op het gebied van werkgelegenheid betekent dit bijvoorbeeld naar een nieuwe sector overgaan of zelfs een geheel nieuwe loopbaan starten. Maar hoe zorg je ervoor dat je een maximale kans van slagen hebt op een concurrerende arbeidsmarkt?

Lees meer >>

07/02/2019


Vlog: José vindt werk in Zweden dankzij Reactivate


Skills for Jobs: Hoe haal je het maximale uit de OESO-databank?


Een EURES-gids over werken in het buitenland


De tien beste artikelen van 2018


"Speeddating”-interviews in Madrid: EURES Spanje en EURES Zweden slaan de handen in elkaar om kansen te creëren in de cateringsector

EURES Spanje en EURES Zweden werkten samen aan de derde editie van een innovatief "speeddating”-evenement voor de cateringsector. Dit was het meest recente in een reeks evenementen in het kader van het project "chef-koks in Zweden".

Lees meer >>

12/12/2018


EURES-podcast 1: Franse werkzoekende vindt dankzij EURES-evenement werk in Sloveens toerisme

Het online-evenement Seize the Summer with EURES 2018 heeft werkgevers uit de toeristische en voedingssector uit Kroatië, Portugal, Slovenië, Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland, Malta en Cyprus bijeengebracht...

Lees meer >>

06/12/2018


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met "Focus op…"-artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Zij geven niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Commissie weer.