• Activiteiten

Informatieve artikelen


Zoeken op nieuws

Vijf kernvragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer na COVID-19

Werkplekken worden langzaam weer opengesteld na de COVID-19-pandemie. Het is dus een goed moment om na te gaan hoe uw werknemers denken over de terugkeer naar de werkvloer. Gebruik onze vijf beste vragen voor uw enquête over de terugkeer naar de werkvloer om inzicht te krijgen in hun mening en voorbereidingen te treffen om weer open te gaan.

Lees meer >>

24/08/2021


You want to work in Cyprus? A handy guide has got you covered from A to Z…


Je eerste EURES-baan biedt een jonge Italiaanse vrouw perspectief

Je eerste EURES-baan (JeEb), een EU-programma voor beroepsmobiliteit, heeft een jonge vrouw geholpen de overstap te maken van tijdelijk werk in Italië naar een voltijdse functie in de klantenservice in Bulgarije.

Lees meer >>

14/06/2018


Hoe je het maximale uit Drop’pin@EURES haalt: organisaties


Actiris International: een gespecialiseerde afdeling die werkgevers in het buitenland helpt in Brussel personeel te vinden

De internationale tak van de openbare dienst voor arbeidsvoorziening van Brussel maakt het voor Europese werkgevers eenvoudiger om de juiste mensen voor hun vacatures aan te nemen.

Lees meer >>

21/12/2017


Kwaliteit en kwantiteit op Slowaakse carrièrebeurs


Van stage naar baan: jongerengarantieregeling helpt jonge Bulgaarse aan baan in haar vakgebied

Na 10 semesters economie te hebben gestudeerd, hoopte Theodora Dobreva een baan te vinden die aansloot op haar opleiding. Na het behalen van haar bachelorsgraad in economie en financiële controle kreeg zij twee banen aangeboden die niets met haar vakgebied te maken hadden.

Lees meer >>

17/02/2017


Langetermijncontact met Bulgaarse werkgever helpt EURES-adviseur om effectieve oplossingen aan te bieden

Erdal Egin, een EURES-adviseur uit Nederland, is de afgelopen vier jaar stand-by geweest om ondersteuning te bieden aan Euroccor, een internationaal bedrijf dat in Bulgarije is gevestigd en dat voortdurend op zoek is naar Nederlandstalig personeel. Naast zijn dagelijkse werk om werkzoekenden een baan in het buitenland te helpen vinden, heeft Erdal Euroccor sinds 2012 geholpen met de tewerkstelling van ongeveer dertig personen.

Lees meer >>

21/06/2016


Leren op school, in de praktijk brengen op het werk – het MobiPro-programma werpt vrucht af

Dit jaar alleen al hebben meer dan 100 jongeren uit Bulgarije de kans gegrepen om een beroepsopleiding te volgen en werkervaring op te doen dankzij het Job of my Life-programma in Duitsland

Lees meer >>

10/09/2015


De voordelen van werken in PORTUGAL – het Bulgaarse verhaal


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Hun inhoud geeft niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie weer. Daarenboven aanvaarden EURES noch ELA enige aansprakelijkheid voor de hierboven vermelde websites van derden