• Activiteiten

Informatieve artikelen


<< Terug naar de nieuwslijst

Doe nu mee aan de wedstrijd #EU4FairWork voor werknemers en werkgevers!

Ben je werknemer of werkgever? Het Europees platform tegen zwartwerk en de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) hebben de socialemediawedstrijd #EU4FairWork in het leven geroepen. Wij horen graag jouw verhalen over witwerk en wat witwerk voor jou betekent.
Picture

Wil je kans maken op fantastische prijzen? Je kunt nog tot en met 21 augustus deelnemen aan onze wedstrijd!

Ben je werknemer? Stuur een foto of een video van maximaal 90 seconden in waarin je jouw ervaringen en de voordelen van witwerk deelt, samen met een korte beschrijving. Verwerk in je inzending op een creatieve manier de campagneslogan “Verdien je loon. Geef het op. Geniet ervan” en de hashtag #EU4FairWork. De prijzen? Een tablet, een camera en nog veel meer! Meld je hier aan voor de wedstrijd, ontdek de prijzen die je kunt winnen en lever een unieke bijdrage met behulp van onze tips.

Ben je werkgever? Stuur dan een foto of een video van maximaal 90 seconden in die het belang van witwerk voor je bedrijf laat zien, samen met een korte beschrijving. Verwerk in je inzending op een creatieve manier de campagneslogan “Werk niet zwart, speel eerlijk” en de hashtag #EU4FairWork. De prijzen? Een bedrijfsvideo, een opleidingsvoucher en nog veel meer! Meld je hier aan voor de wedstrijd, ontdek de prijzen die je kunt winnen en lever een unieke bijdrage met behulp van onze tips.

De gelukkige winnaars worden in de week van 7 september 2020 bekendgemaakt.

De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de eerste Europese campagne tegen zwartwerk, die door het Europees platform tegen zwartwerk in samenwerking met ELA wordt uitgevoerd van maart tot oktober 2020. Meer weten over andere activiteiten? Bezoek dan de campagnepagina.

Verspreid de boodschap dat het opgeven van werk loont! Veel succes.

30/07/2020

<< Terug naar de nieuwslijst
 
Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met "Focus op…"-artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Zij geven niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Commissie weer.