Informatieve artikelen


5 apps for a more effective workday


Maak kennis met het team van EURES Spanje!


Driehonderd kleine en middelgrote ondernemingen vinden via uitwisselingsprogramma de perfecte match


Het wervingsproces van ngo's: hoe herkent u het juiste talent voor uw organisatie?

Velen houden van het idee om bij een niet-gouvernementele organisatie (ngo) te werken en een vacature bij een ngo krijgt dan ook veel respons. Hoe kan uw ngo uit zovele potentiële werknemers het juiste talent kiezen om de organisatie vooruit te helpen?

Lees meer >>

11/07/2017


Spaanse IT-specialist vindt een nieuwe start in Duitsland


Ngo's: Wat, waarom en waar?

Op de website van Drop’pin@EURES, de website van EURES zelf en op andere vacaturesites bent u vast wel eens het acroniem 'ngo' tegengekomen. Wat zijn ngo's nu eigenlijk, waarom zou u voor een ngo willen werken en waar kunt u meer informatie over ngo's vinden?

Lees meer >>

04/07/2017


Kwaliteit en kwantiteit op Slowaakse carrièrebeurs


De 'do's and don'ts' van het starten van een bedrijf – ga de competitie aan

Het opstarten van een bedrijf vereist een competitieve instelling en vertoont veel overeenkomsten met het leiden van een succesvol sportteam. Laat de wedstrijd maar beginnen!

Lees meer >>

27/06/2017


Banenbeurzen: je tijd optimaal gebruiken

Je hebt een banenbeurs gevonden die je zou willen bezoeken en je hebt je hiervoor aangemeld (als dit al nodig is!). Wat is de volgende stap? Je denkt misschien dat je nu alleen nog maar die dag aanwezig hoeft te zijn. Om een maximaal resultaat uit een banenbeurs te halen – en je tijd verstandig te gebruiken – kan het echter een goed idee zijn om een beetje vooruit te plannen...

Lees meer >>

22/06/2017


Zweden nodigt Griekse gezondheidsspecialisten uit om naar het noorden te verhuizen

Een succesvol werkgelegenheidsconcept moedigt werknemers in de gezondheidszorg aan om Griekenland voor Zweden te verwisselen. Deze tweejaarlijkse Zweedse Week wordt gehouden in Athene en Thessaloniki, waarvan de laatste editie afgelopen maand plaatsvond. De samenwerking tussen beide landen gaat ver terug.

Lees meer >>

20/06/2017


Verklaring van niet-aansprakelijkheid

Met "Focus op…"-artikelen wordt beoogd gebruikers van het EURES-portaal informatie te verschaffen over actuele onderwerpen, trends en discussies en debatten te stimuleren. Zij geven niet noodzakelijk het standpunt van de Europese Commissie weer.