Verken de Europese banenmarkt!

Vind een van uw 1,033,390 droomvacatures ... in Europa!

Neem deel aan de EURES-banenmarkt!

Door uw EURES-profiel vast te stellen en een online-cv op te stellen zorgt u ervoor dat een van de 5,484 werkgevers die zich bij EURES hebben ingeschreven, u kan vinden.

Waar liefde en chocolade samenkomen aan de rand van een Noorse fjord

Een vakantieliefde verandert meestal niet je levensloop. Maar toen Bengt Dahlberg uit Zweden een tocht maakte naar de Geirangerfjord in Noorwegen en daar verliefd werd, besloot hij al het mogelijke te doen om er te kunnen blijven. Het resultaat: een atelier voor handgemaakte chocolade en café aan een van de meest spectaculaire fjorden ter wereld.

EURES Network Het EURES-Netwerk EURES Portal EURES Portal Employers Werkgevers Hotel, catering and personal service staff Hotel, catering and personal service staff Jobseekers Werkzoekenden Labour market news/mobility news Labour market news/mobility news Norway Noorwegen Personal success stories Personal success stories Success stories Success stories Sweden Zweden

27/11/2015

Lees meer >>


"Als je mensen wilt die aan jouw kant staan, die goede contacten hebben in alle Europese landen en je echt kunnen helpen bij het vinden van werk, wend je dan tot een EURES-adviseur!"

Viola de Carlo , Italië