Contact


Indien u vragen of opmerkingen heeft over het EURES-portaal of over arbeidsmobiliteit in het algemeen, kunt u zich steeds richten tot onze helpdesk.

Voordat u dit doet, verzoeken wij u een kijkje te nemen in de rubriek "Helpdesk" om te zien of het antwoord op uw vraag soms al gegeven is.

Uw vragen worden beantwoord in het Engels, Duits of Frans.

Per telefoon
Via het gratis telefoonnummer
00800 4080 4080 (enkel te bereiken vanaf een vaste lijn)
Als het gratis telefoonnummer niet vanaf uw eigen telefoon bereikbaar is, kunt u ook bellen naar +352 42 44 87. U betaalt hiervoor de gebruikelijke kosten voor gesprekken in Luxemburg.
via chat of Skype
U kunt ook via chat of Skype (gratis) contact opnemen met de helpdesk. Zorg in geval van Skype ervoor dat de microfoon en de luidsprekers van uw computer aan staan.

Skype gesprek met een EURES-medewerker (Skype moet op uw computer zijn geïnstalleerd)

Per e-mail
U kunt zich schriftelijk tot onze helpdesk richten in een van de officiële talen van de Europese Unie; uw vraag zal vervolgens worden beantwoord in dezelfde taal. Indien u echter een antwoord in het Engels, Frans of Duits aanvaardt, zult u wellicht vlugger worden geholpen.

Een bericht sturen naar de helpdesk van EURES

Helpdesk

Maandag - Vrijdag 8:30 - 18:00 (MET)

Uw vragen worden beantwoord in het Engels, Duits of Frans.

Vragen over de EU? Europe Direct kan u helpen

Hoe krijg ik in een ander EU-land een verblijfsvergunning? Welke regels gelden er voor roamingtarieven? Welke rechten heb ik als mijn vlucht geannuleerd wordt? Welke EU-subsidies kan mijn organisatie aanvragen? Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij de centrale voorlichtingsdienst Europe Direct.