Skip to main content
Europeiska kommissionens logotyp
EURES

Nytt

OBSERVERA
Vi håller för närvarande på att flytta detta innehåll och det kommer att bli tillgängligt gradvis under de kommande månaderna.

Ansvarsfriskrivning

Artiklarna är avsedda att ge användare av Eures-portalen information om aktuella ämnen och trender och att stimulera diskussion och debatt. Deras innehåll återspeglar inte nödvändigtvis den europeiska arbetsmyndighetens (ELA) eller Europeiska kommissionens uppfattning. EURES och ELA stöder inte tredje parts webbplatser som nämns ovan.

Filtrera efter

Nytt (304)

RSS
Visar resultat 1–10
Nyhetsartikel |

Många arbetsgivare är av uppfattningen att praktikplatser är till för stora företag. Men även små och medelstora företag kan dra nytta av dessa möjligheter, som gynnar både arbetsgivarna och praktikanterna. Läs mer om hur praktikanter kan hjälpa ditt företag att blomstra.

Nyhetsartikel |

Som en del av Europaåret för ungdomar 2022 undersöker vi vilka möjligheter som finns för ungdomar i EU. Volontärarbete är ett bra sätt att få erfarenhet av nya platser och kulturer och nya färdigheter, samtidigt som man hjälper andra.

Nyhetsartikel |

Det kan vara skrämmande att återgå till arbetet efter ett långt avbrott i yrkeslivet, oavsett om du var tvungen att lämna jobbet för att ta hand om en familjemedlem, vara föräldraledig eller ta tjänstledigt. Här finns några tips som hjälper dig att komma tillbaka till arbetslivet.

Nyhetsartikel |

Säsongsarbete kan ha många fördelar, men för den som söker efter mer stabilitet är det bara en kortsiktig lösning. I den här artikeln ger vi några tips om hur du kan göra ditt säsongsarbete till ett fast jobb.

Nyhetsartikel |

Oavsett om du är frilansare eller företagsägare så spelar sociala medier en viktig roll i skapandet av ditt professionella anseende. Vi har tagit fram åtta viktiga tips för att hjälpa dig ge ett bra och yrkesmässigt intryck.