Skip to main content
Logotip Evropske komisije
EURES

Novice

OPOMBA
Trenutno poteka selitev te vsebine, ki bo postopoma na voljo v prihodnjih mesecih.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Članki so namenjeni zagotavljanju informacij uporabnikom portala EURES o aktualnih temah in trendih ter spodbujanju razprav in debat. Njihova vsebina ne odraža nujno stališča Evropskega urada za delo (ELA) ali Evropske komisije. Poleg tega EURES in ELA ne podpirata zgoraj omenjenih spletnih mest tretjih oseb.

Filtriraj po

Novice (304)

RSS
Prikazani rezultati 1 do 10
Novice |

Veliko delodajalcev meni, da pripravništva ponujajo in izvajajo samo velike korporacije. Vendar lahko tudi mala in srednja podjetja izkoristijo te vzajemno koristne priložnosti. V nadaljevanju preberite, kako lahko pripravniki pripomorejo k vašemu poslovnemu uspehu.

Novice |

V okviru evropskega leta mladih (EYY2022) vam predstavljamo, katere priložnosti so na voljo mladim v EU. Prostovoljstvo je odličen način za pridobivanje izkušenj, spoznavanje novih krajev in kultur, usvajanje novih znanj in spretnosti, hkrati pa tudi za nudenje pomoči drugim.

Novice |

Ne glede na to, ali ste morali službo pustiti, da bi skrbeli za družinskega člana, ste bili na starševskem oziroma študentskem dopustu, je lahko vrnitev na delo po dolgi prekinitvi poklicne poti stresna. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov za lažjo vrnitev v svet dela.

Novice |

Sezonsko delo ima veliko koristnih vidikov, vendar je za tiste, ki si želijo večjo stabilnost, le kratkoročna rešitev. V tem članku smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali preiti iz sezonske zaposlitve na zaposlitev za nedoločen čas.

Novice |

Ob evropskem letu mladih želimo predstaviti temo, ki zadeva številne mlade delavce – platformno delo. V tem članku boste izvedeli, kaj je platformno delo, kateri so izzivi, s katerimi se srečujejo platformni delavci, in kako jih namerava EU obravnavati.

Novice |

Družbena omrežja imajo pomembno vlogo pri krepitvi vašega ugleda, ne glede na to, ali ste ambiciozen samostojni podjetnik ali lastnik podjetja. Pripravili smo osem bistvenih nasvetov, s pomočjo katerih boste utrdili svoj poklicni ugled.