Skip to main content
European Commission logo
EURES

Nyheter

MERK
Vi migrerer for øyeblikket dette innholdet, det vil bli gradvis tilgjengelig i løpet av de neste månedene.

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.

Filtrer etter

Nyheter (304)

RSS
Viser resultat 1 til 10
News article |

Mange arbeidsgivere tror at praksisplasser er for store selskaper. Men også små og mellomstore bedrifter kan dra nytte av disse gjensidig fordelaktige mulighetene. Les videre for å lære hvordan praktikanter kan hjelpe virksomheten din til å blomstre.

News article |

Som en del av Det europeiske ungdomsåret (EYY2022) tar vi en titt på hvilke muligheter som er tilgjengelige for unge mennesker i EU. Frivillig arbeid er en fin måte å få erfaring med nye steder, kulturer og ferdigheter på, samtidig som det hjelper andre.

News article |

Det trenger ikke være så skremmende vanskelig å skaffe seg en første jobb hvis du har den rette holdningen og et åpent sinn. Sjekk ut våre tips for å gjøre jobbsøket mindre avskrekkende og mer produktivt.

News article |

Uansett om du måtte forlate jobben for å ta vare på et familiemedlem, du var i foreldrepermisjon eller du hadde sabbatsår – det kan være skremmende å komme tilbake på jobb etter en lang pause. Her er noen tips for å hjelpe deg med å komme tilbake til arbeidslivet.

News article |

Jobbintervjuer kan føles skremmende; spesielt hvis du ikke har mye erfaring med dem. Her hos EURES har vi utarbeidet ni tips for å hjelpe deg med å skille deg ut under ditt neste intervju.

News article |

Det kan være mange fordeler med sesongarbeid, men for de som er ute etter større stabilitet, er det bare en kortsiktig løsning. I denne artikkelen har vi samlet noen tips som kan hjelpe deg til å få en fast jobb etter sesongjobben.

News article |

For å markere Det europeiske ungdomsåret ønsker vi å presentere et tema som berører mange unge – plattformarbeid. I denne artikkelen vil du lære hva plattformarbeid er, hvilke utfordringer plattformarbeidere står overfor og hvordan EU har til hensikt å håndtere dem.

News article |

Sosiale medier spiller en viktig rolle i omdømmebygging uavhengig av om du er en fremadstormende frilanser eller bedriftseier. Vi har samlet åtte tips som kan hjelpe deg til å gi et godt, profesjonelt inntrykk.