Skip to main content
EURES logo
EURES

Nieuws

NOTA
Deze inhoud wordt momenteel gemigreerd en zal in de komende maanden geleidelijk beschikbaar worden.

Vrijwaring

De artikelen zijn bedoeld om gebruikers van het EURES-portaal informatie te verstrekken over actuele onderwerpen en trends en om discussie en debat te stimuleren. Hun inhoud komt niet noodzakelijk overeen met het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie. Bovendien onderschrijven EURES en ELA de bovengenoemde websites van derden niet.

Filteren op

Datum

Einddatum

Nieuws (214)

RSS
Resultaten 1 tot en met 10
Nieuwsartikel |

De regels en voorschriften rondom COVID-19 verschillen nog steeds van land tot land. Daarom is het voor u als werkgever van belang dat u zich voorbereidt op de terugkeer naar de werkplek. Hierna volgen 5 tips die volgens ons cruciaal zijn om uw werknemers veilig terug te verwelkomen.

Nieuwsartikel |

In de loop van de pandemie is welzijn steeds belangrijker geworden, nu de wereld op zoek is naar een nieuw evenwicht tussen werk en privéleven bij het thuiswerken. Lees onze top vijf tips om te zorgen dat uw personeel na de crisis gezond en veilig is.

Nieuwsartikel |

Tijdens de pandemie hebben velen van ons vanuit huis gewerkt. Maar als we nu vooruitkijken, lijkt het erop dat deze tijdelijke maatregel steeds normaler wordt. Lees onze vijf tips voor waar je over na moet denken als je op afstand gaat werken.

Nieuwsartikel |

Werkgevers en recruiters hebben tegenwoordig meer dan ooit de gewoonte om potentiële werknemers online op te zoeken. EURES heeft een aantal tips verzameld om je te helpen een nette en professionele online-aanwezigheid te creëren en te behouden, voor een optimaal virtueel visitekaartje.

Nieuwsartikel |

Heb je er altijd van gedroomd om een bedrijf te beginnen? Veel mensen zouden best eigen baas willen zijn, maar het kan lastig zijn om het juiste idee voor een bedrijf te bedenken. Dit zijn onze beste tips om een idee te ontwikkelen dat bij jou past.

Nieuwsartikel |

Ben je een EU-burger of onderdaan van een derde land en zoek je seizoenswerk in Duitsland? EURES Duitsland heeft onlangs een nieuwe landingspagina gecreëerd om je belangrijkste vragen te beantwoorden.

Nieuwsartikel |

Hoewel we in een digitaal tijdperk leven, worden veel vacatures nog steeds niet openbaar gepubliceerd. In plaats daarvan worden ze via-via ingevuld of via professioneel netwerken. In dit artikel delen we een aantal tips voor effectief online netwerken.