Skip to main content
Euroopan komission logo
EURES

Uutiset

HUOMAUTUS
Siirrämme parhaillaan tätä sisältöä, ja se tulee vähitellen saataville tulevina kuukausina./pre>

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.

Rajaimet

Uutiset (304)

RSS
Näytetään tulokset 1 – 10
Uutisartikkeli |

Monet työnantajat uskovat, että harjoittelijoiden palkkaaminen sopii vain suurille yrityksille. Kuitenkin myös pienet ja keskisuuret yritykset voivat saada etua harjoittelijoiden rekrytoimisesta, ja harjoittelut hyödyttävätkin molempia osapuolia. Lue alta lisää siitä, miten harjoittelijat voivat auttaa yritystäsi menestymään.

Uutisartikkeli |

Tarkastelemme Euroopan nuorison teemavuoden (EYY2022) kunniaksi nuorille EU:n alueella tarjolla olevia mahdollisuuksia. Vapaaehtoistyö on mainio tapa saada kokemusta uusista paikoista, kulttuureista ja taidoista sekä auttaa samalla muita.

Uutisartikkeli |

Ensimmäisen työpaikan hakemista ei tarvitse jännittää, kunhan lähestyt hakemista oikealla asenteella ja avoimin mielin. Lue alta vinkkimme, joiden avulla työnhaun aiheuttama ahdistus väistyy ja tuloksia syntyy.

Uutisartikkeli |

Työhön paluu pitkän tauon jälkeen voi tuntua ahdistavalta, olipa tauon syynä vanhempain- tai sapattivapaa tai perheenjäsenestä huolehtiminen. Alla on muutamia vinkkejä työelämään palaamiseen.

Uutisartikkeli |

Työhaastattelut voivat tuntua piinallisilta etenkin silloin, jos niistä ei ole kertynyt kokemusta. Siksi EURES on laatinut yhdeksän vinkkiä, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta seuraavassa työhaastattelussasi.

Uutisartikkeli |

Kausityössä on monia etuja, mutta elämäänsä enemmän vakautta haluaville se on kuitenkin vain lyhyen aikavälin ratkaisu. Lue vinkkimme siitä, kuinka muuttaa kausityö vakituiseksi työpaikaksi.

Uutisartikkeli |

Sosiaalinen media on tärkeässä asemassa niin itsenäisten ammatinharjoittajien kuin yrittäjien maineen rakentamisessa. Seuraavassa kahdeksan vinkkiä vankan ammatti-imagon luomiseksi.