Skip to main content
Λογότυπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
EURES

Νέα

Αποποίηση ευθυνών

Τα άρθρα προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες της πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τη συζήτηση. Το περιεχόμενό τους δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής Εργασίας (ELA) ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, το EURES και το ELA δεν υποστηρίζουν ιστοτόπους τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.

Φιλτράρισμα ανά

Νέα (320)

RSS
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 10
Ειδησεογραφικό άρθρο |

Για πολλούς από εμάς η εργασία έχει πλέον μεταφερθεί στον χώρο του σπιτιού μας και αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση ενός ευχάριστου χώρου εργασίας που ευνοεί την παραγωγικότητα. Διαβάστε στη συνέχεια ποια θεωρούμε τα πλέον κατάλληλα φυτά για το γραφείο του σπιτιού σας.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Ζούμε σε έναν κόσμο επικεντρωμένο στη συνεχή εργασία, την ανάπτυξη και την καινοτομία. Συνεπώς, πολλοί παίρνουν λιγότερη ετήσια άδεια. Αυτός ο τρόπος εργασίας διασφαλίζει όμως την παραγωγικότητα; Παρακάτω παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους θεωρούμε ότι πρέπει πάντοτε να χρησιμοποιείτε την ετήσια άδειά σας.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Αν και η εξ αποστάσεως εργασία έχει γίνει συνήθεια για πολλούς ανθρώπους, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστεί κανείς μια διεθνή ομάδα – όμως μια απομακρυσμένη ομάδα δεν χρειάζεται να αποτελεί πρόκληση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τη διεθνή σας ομάδα στο μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έτους νεολαίας (EΕΝ2022) εξετάζουμε τις ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι νέοι και οι νέες στην ΕΕ. Το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (ΕΣΑ) προσφέρει μεγάλες τοπικές και διεθνείς ευκαιρίες εθελοντισμού προς όφελος των κοινοτήτων.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Η αποτελεσματική συνεργασία με άλλους προϋποθέτει την ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων, όπως η επικοινωνία, η διαχείριση χρόνου και η επίλυση προβλημάτων. Μολονότι υπάρχει γενικά η εντύπωση ότι οι δεξιότητες αυτές είναι έμφυτες σε ορισμένους ανθρώπους, μπορείτε να τις αναπτύξετε με πολλούς απλούς τρόπους.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Την 1η Ιουλίου 2022 το EURES των Κάτω Χωρών εγκαινίασε το EUREStv − ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα σχετικά με την κινητικότητα του ευρωπαϊκού εργατικού δυναμικού που απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν εργασία και στους εργοδότες.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Η επιτυχία μιας σταδιοδρομίας δεν χρειάζεται να αποβαίνει εις βάρος της ψυχικής ευεξίας και μιας ικανοποιητικής προσωπικής ζωής. Στην πραγματικότητα, η διατήρηση καλής ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της εργασίας σας. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε πώς να την επιτύχετε.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας (EYY2022) είναι αφιερωμένο στη διασφάλιση περισσότερων και καλύτερων ευκαιριών για τους νέους Ευρωπαίους. Στο άρθρο αυτό, το τελευταίο της σειράς EYY2022, ρίχνουμε μια ματιά σε χρήσιμους πόρους για τη στήριξη των νέων που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο εξωτερικό.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Στον σύγχρονο εργασιακό βίο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε πολλούς πιθανούς περισπασμούς. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είναι αδύνατο να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να παραμένετε συγκεντρωμένοι και πιο παραγωγικοί στην εργασία.

Ειδησεογραφικό άρθρο |

Η τεχνολογική ανάπτυξη μάς φέρνει πιο κοντά από ποτέ και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με άτομα που βρίσκονται εκτός συνόρων. Ως αποτέλεσμα, οι γλωσσικές ικανότητες έχουν μεγάλη ζήτηση. Σε ποια επαγγέλματα είναι όμως περισσότερο πολύτιμες οι γλωσσικές ικανότητες; Συνεχίστε την ανάγνωση για να το ανακαλύψετε.