Skip to main content
Europa-Kommissionens logo
EURES

Nyheder

NB
Vi er i øjeblikket ved at migrere dette indhold, og det vil gradvist blive tilgængeligt i de kommende måneder.

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.

Filtrer efter

Nyheder (303)

RSS
Viser resultaterne 1 til 10
Nyhedsartikel |

Som led i det europæiske ungdomsår 2022 ser vi nærmere på unges muligheder i EU. Frivilligt arbejde er en god måde at få erfaring med nye steder, kulturer og færdigheder på, samtidig med at du hjælper andre.

Nyhedsartikel |

Uanset om du har måttet forlade dit job for at passe et familiemedlem, holdt forældreorlov eller taget et sabbatår – kan tilbagevenden til arbejdet efter en lang karrierepause være skræmmende. Her er nogle tip til at hjælpe dig med at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Nyhedsartikel |

Jobsamtaler kan være lidt skræmmende, især hvis du ikke har særlig stor erfaring med dem. Her i Eures har vi udarbejdet ni tips til at hjælpe dig med at skille dig ud ved din næste samtale.

Nyhedsartikel |

Sæsonarbejde kan have mange fordele, men for dem, der søger mere stabilitet, er det kun en kortsigtet løsning. I denne artikel har vi udarbejdet nogle få tips for at hjælpe dig med at gøre dit sæsonjob til en fast stilling.

Nyhedsartikel |

For at markere det europæiske år for unge vil vi gerne præsentere et emne, der berører mange unge, nemlig platformsarbejde. I denne artikel kan du læse om, hvad platformsarbejde er, hvilke udfordringer platformsarbejdere møder, og hvordan EU vil håndtere dem.

Nyhedsartikel |

Hvad enten du er en ambitiøs freelancer eller en virksomhedsejer, vil de sociale medier spille en vigtig rolle i opbygningen af dit omdømme. Vi har udarbejdet otte vigtige tips for at hjælpe dig med at få et godt professionelt image.

Nyhedsartikel |

I marts 2021, mens de fleste grænser i verden var lukkede på grund af covid-19-pandemien, flyttede Jan Ciechanowicz og hans familie til Danmark fra Tyskland for at begynde på et nyt kapitel i deres liv.