Skip to main content
EURES logo
EURES

Новини

ЗАБЕЛЕЖКА
В момента мигрираме това съдържание и то ще бъде достъпно постепенно през следващите месеци.

Опровержение

Статиите имат за цел да предоставят на потребителите на портала EURES информация по актуални теми и тенденции и да стимулират дискусия и дебат. Тяхното съдържание не отразява непременно гледната точка на Европейския орган по труда (ELA) или Европейската комисия. Освен това EURES и ELA не подкрепят споменатите по-горе уебсайтове на трети страни.

Филтриране по

Дата

Крайна дата

Новини (202)

RSS
Показване на резултати от 1 до 10
Новинарска статия |

Въпреки че мерките и разпоредбите във връзка с COVID-19 все още се различават в отделните държави, като работодател е важно да сте сигурни, че сте подготвени за връщането по работните места. Ето нашите пет най-важни съвета как да посрещнете по безопасен начин служителите си, които се връщат на работното място.

Новинарска статия |

Благосъстоянието става все по-популярна тема по време на пандемията, откакто служители по цял свят се впуснаха в изследването на едно ново равновесие между професионалния и личния живот, работейки от вкъщи. Запознайте се с нашите пет най-добри съвета за гарантиране на безопасност и здраве на персонала след кризата.

Новинарска статия |

За много хора предимствата на работата в чужбина са свързани само с по-високите заплати или по-добрия жизнен стандарт. Но придобиването на международен опит може да е от много по-голяма полза, отколкото хората си мислят.

Новинарска статия |

Много от нас са работили от вкъщи по време на пандемията, но гледайки към бъдещето, тази временна мярка става все по-нормална. Прочетете нашите топ пет съвета за това върху какво да помислите, когато преминавате към дистанционна работа.

Новинарска статия |

Днес повече от всякога е обичайна практика работодателите и служителите по набиране на персонал да търсят служители онлайн. В EURES подготвихме няколко съвета, за да ви помогнем да изградите и поддържате ясно и професионално онлайн присъствие и да се покажете в най-добрата си „виртуална“ светлина.

Новинарска статия |

Винаги ли сте мечтали да започнете бизнес? Много от нас харесваме идеята сами да си бъдем шефове, но може да е трудно да намерим правилната бизнес идея, която да следваме. Ето най-важните ни съвети как да бъде развита идея, която да е успешна за вас.

Новинарска статия |

Вие сте гражданин на ЕС или гражданин на трета държава, който търси сезонна работа в Германия? Неотдавна EURES Германия откри нова целева страница с отговори на най-неотложните въпроси на обществеността.

Новинарска статия |

Въпреки че живеем в цифровата ера, много свободни работни места все пак не се обявяват публично. Те се запълват с препоръки и чрез професионалните мрежи. В тази статия ще споделим няколко съвета за това как ефективно да се възползвате от мрежите.

Новинарска статия |

След като по време на пандемията от COVID-19 работихме от кухнята, всекидневната и дори спалнята, връщането в офиса може да изглежда плашещо. Прочетете нашите 5 най-важни съвета за плавно връщане на работното място.