Kas ir Drop'pin@EURES?


 

Drop'pin@EURES er stedet, hvor virksomheder og organisationer kan vise unge, hvilke muligheder de kan tilbyde, og hvor de hjælper unge europæere med at tage det første skridt ud på arbejdsmarkedet. Mulighederne på denne onlineplatform omfatter lærepladser, praktikophold, uddannelsesprogrammer, e-læringskurser, sprogundervisning, mobilitetsstøtte, coaching, mentorordninger mv.

Uanset på hvilken måde du søger at forbedre dine chancer for at finde et job i Europa, har Drop’pin@EURES noget for dig.a

Drop’pin@EURES matcher også muligheder for unge med den rette unges profil ved at give adgang til et stort antal kvalificerede jobsøgende i hele Europa. På platformen kan arbejdsgiverne finde det perfekte match ved at gennemse mulige kandidaters CV'er online. Med værktøjet kan organisationer desuden direkte og nemt lægge muligheder for unge ud på portalen, som kan ses af unge Euresmedlemmer fra hele Europa.

 

Nyt: Ledige lærepladser og praktikophold på Euresportalen

 

For europæiske borgere i alle aldre er det at bo og arbejde i et andet land en stor oplevelse, der giver mulighed for at erhverve nye færdigheder og samtidig opleve en anden kultur og møde nye mennesker. Euresportalen viser alle job, der er offentligt registreret i hele EU.

I fremtiden kommer Euresportalen også til at omfatte lønnede lærepladser og praktikophold i EU-medlemsstaterne, Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz. På Euresportalen finder du allerede i dag en masse lærepladser og praktikophold, og der kommer snart flere tilbud.  

Se de ledige pladser ved at taste "apprenticeship" (læreplads) eller "traineeship" eller "internship" (praktikophold) i søgefeltet nedenfor. Der kan findes yderligere muligheder blandt de ledige lærepladser og praktikpladser i det generelle   Eures-jobafsnit .

Har du brug for yderligere råd om dette, bedes du kontakte en vejleder fra dit Eures-medlemsland. vejleder fra dit Eures-medlemsland .

For at hjælpe arbejdsgiverne med at finde den rigtige kandidat har Kommissionen stillet en tjekliste til rådighed for arbejdsgiverne til at guide dem gennem processen. Ved at følge denne tjekliste kan man øge chancerne for et vellykket samarbejde og udfald for alle involverede.

Er du interesseret i lærepladser og praktikpladser, kan du tjekke EU's mobilitetsordning Dit første Euresjob , som også kan være af interesse for dig.

 

Hvad er Digital Opportunity traineeships-initiativet?

Digital Opportunity er et pilotprojekt, som giver adgang til praktikophold på tværs af grænserne for op til 6 000 studerende og nyuddannede i 2018-2020. Digital Opportunity-praktikanter får styrket deres digitale kompetencer på områder som cybersikkerhed, big data, kvanteteknologi, maskinlæring, digital marketing og softwareudvikling. De første praktikophold starter i juni 2018, og praktikanterne modtager en godtgørelse på ca. 500 EUR om måneden. Pilotprojektet finansieres via Horisont 2020 og gennemføres via Erasmus+.

Se her , hvordan du kan deltage i et Digital Opportunity-praktikophold