Skip to main content
EURES logo
EURES

Werkzoekenden

Neem deel aan de EURES-banenmarkt!

Door uw EURES-profiel vast te stellen en een online-cv op te stellen zorgt u ervoor dat een van de meer dan 4,000 werkgevers die zich bij EURES hebben ingeschreven, u kan vinden.

Kosteloos registreren!

Hints en tips

Als u een loopbaan wilt beginnen, nieuw werk zoekt of een opleiding wilt volgen in een ander land van de Europese Economische Ruimte (EER) en/of in Zwitserland, lees dan deze informatie.

EURES Targeted Mobility Schemes

Is het moeilijk om een baan of opleidingsmogelijkheid te vinden in uw eigen land?
Bent u veel hindernissen tegengekomen voor werken in het buitenland en weet u niet hoe u die moet wegnemen?

Europass

Europass bestaat uit een gratis pakket onlinehulpmiddelen en -informatie waarmee je elke stap in je opleiding en ontwikkeling kunt vastleggen en presenteren.

Het laatste EURES-nieuws voor werkzoekenden

Nieuwsartikel |

Werkgevers en recruiters hebben tegenwoordig meer dan ooit de gewoonte om potentiële werknemers online op te zoeken. EURES heeft een aantal tips verzameld om je te helpen een nette en professionele online-aanwezigheid te creëren en te behouden, voor een optimaal virtueel visitekaartje.

Nieuwsartikel |

In februari zijn EURES-medewerkers van de internationale afdeling van de Duitse dienst voor arbeidsbemiddeling Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) in Nedersaksen/Bremen een samenwerkingsverband aangegaan met één van Europa’s grootste safariparken voor twee wervingsevenementen in Italië.