Skip to main content
Лого на Европейската комисия
EURES

Начало

Предупреждение

Поради необходими дейности по поддръжка порталът EURES няма да бъде достъпен от 02/06/2022 08:00 до 02/06/2022 12:00 (Брюкселско време). 

Съжаляваме за неудобството.
Работа навсякъде в Европа

Търсене. Намиране. Съвпадение.

Факти и цифри за портала EURES

3 милиона
работни места
900 хиляди
автобиографии
4 хиляди
регистрирани работодатели

Последни новини

Новинарска статия |

Добре разработената стажантска програма може да донесе много ползи както за вашия бизнес, така и за стажанта. Вижте съветите ни как да се откроите сред конкурентите си като предпочитан работодател на стажанти.

Новинарска статия |

Много работодатели смятат, че стажовете са характерни за големите корпорации. Но дори малките и средните предприятия могат да се възползват от подобни взаимноизгодни възможности. Тук можете да научите как стажантите могат да помогнат на вашето предприятие да процъфтява.

Новинарска статия |

Като част от Европейската година на младежта (EYY2022) ви предлагаме поглед към възможностите, които са на разположение на младите хора в ЕС. Освен че е в помощ на други хора, доброволческата дейност е чудесен начин за придобиване на опит относно нови места, култура и умения.

Новинарска статия |

Когато офисът стане част от дома, границата между работно и лично време може да стане неясна. Предлагаме ви нашите основни съвети за работодателите относно стимулирането на здравословно равновесие между професионалния и личния живот на служителите в периода след пандемията от COVID-19.

Предстоящи събития

Информационни дни
  • Само в интернет
Свързани с
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working

Станете член или партньор на EURES

Помогнете да направим EURES по -силен и по -ефективен!