Mi az a Drop'pin@EURES?


A Drop’pin@EURES az a hely, ahol a vállalatok és szervezetek népszerűsíthetik és bemutathatják a fiataloknak szóló lehetőségeket, hogy ezzel támogassák az európai fiatalok első lépéseit a munkaerőpiacon. Az online platform által kínált lehetőségek között szerepelnek tanulószerződéses gyakorlati képzések, gyakornoki programok, oktatási programok, e-tanulási kurzusok, nyelvtanfolyamok, mobilitási támogatás, coaching és mentorálás stb.

Bármilyen módon is szeretné javítani az esélyeit arra, hogy Európában állást találjon, a Drop’pin@EURES mindig tartogat az Ön számára valamit.

A Drop’pin@EURES a fiataloknak szóló programokhoz is segít megtalálni a megfelelő profillal rendelkező személyt azzal, hogy nagyszámú képzett álláskeresőhöz enged hozzáférést Európa-szerte. A platformon a munkaadók a potenciális pályázók önéletrajzai között böngészve megtalálhatják a tökéletes jelöltet. Az eszköz ezenkívül lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy közvetlenül és könnyedén hirdessenek meg fiataloknak szóló lehetőségeket a portálon, amelyekhez az egész Európából származó fiatal EURES-felhasználók könnyen hozzáférhetnek.

 

Mi az a Digital Opportunity traineeships kezdeményezés?

j

A Digital Opportunity egy kísérleti projekt, melynek keretében közel 6 ezer diáknak és frissen végzetteknek kínálnak határokon átnyúló gyakornoki lehetőségeket 2018-2020 között. A Digital Opportunity gyakornokai a digitális készségeiket fejlesztik a kiberbiztonság, big data, kvantumtechnológia, gépi tanulás, digitális marketing és szoftverfejlesztés területén. Az első gyakornoki programok 2018 júniusában kezdődnek, a résztvevők körülbelül havi 500 EUR juttatást kapnak. A kísérleti projektet a Horizon 2020 keretében finanszírozzák és az Erasmus+ programon keresztül valósítják meg.

Fedezze fel itt a Digital Opportunity traineeships programot!