Mi az a Drop'pin@EURES?


A Drop’pin@EURES az a hely, ahol a vállalatok és szervezetek népszerűsíthetik és bemutathatják a fiataloknak szóló lehetőségeket, hogy ezzel támogassák az európai fiatalok első lépéseit a munkaerőpiacon. Az online platform által kínált lehetőségek között szerepelnek tanulószerződéses gyakorlati képzések, gyakornoki programok, oktatási programok, e-tanulási kurzusok, nyelvtanfolyamok, mobilitási támogatás, coaching és mentorálás stb.

Bármilyen módon is szeretné javítani az esélyeit arra, hogy Európában állást találjon, a Drop’pin@EURES mindig tartogat az Ön számára valamit.

A Drop’pin@EURES a fiataloknak szóló programokhoz is segít megtalálni a megfelelő profillal rendelkező személyt azzal, hogy nagyszámú képzett álláskeresőhöz enged hozzáférést Európa-szerte. A platformon a munkaadók a potenciális pályázók önéletrajzai között böngészve megtalálhatják a tökéletes jelöltet. Az eszköz ezenkívül lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy közvetlenül és könnyedén hirdessenek meg fiataloknak szóló lehetőségeket a portálon, amelyekhez az egész Európából származó fiatal EURES-felhasználók könnyen hozzáférhetnek.

 

What is the Digital Opportunity traineeships initiative?

j

The Digital Opportunity is a pilot project that will provide cross-border traineeships for up to 6,000 students and recent graduates in 2018-2020. The Digital Opportunity trainees will strengthen their digital skills in fields like cybersecurity, big data, quantum technology, machine learning, digital marketing and software development. The first traineeships will start in June 2018 and the interns will receive an allowance of around 500 EUR per month. The pilot project will be financed by Horizon 2020 and implemented through Erasmus+.

Explore the Digital Opportunity traineeships here to get on board!