Sajtóhírek


Életre szóló kalandra vágyik? Lappföld tárt karokkal várja!

Új munkát keres, de nem akármilyet? Talán épp egy izgalmas és kalandos munkahelyről álmodik? Olyanról, amely a megszokottól eltérő, semmihez sem hasonlítható? Ha igen, akkor ez a cikk Önnek szól!

Tudjon meg többet >>

21/09/2017


5 tipp arra, hogy hogyan teremthet motiváló munkahelyet

Vállalkozását, illetve szervezetét alapvetően az ott dolgozó emberek működtetik. Legyenek akár ketten vagy kétszázan, cégét az alkalmazottjai viszik előre és ők segítenek elérni céljait. Habár az alkalmazottak elégedettségét olykor nem egyszerű egyensúlyba hozni a cég igényeivel és elvárásaival, és az is igaz, hogy sosem lehet mindig mindenki kedvére tenni, álljon itt néhány javaslat, amelyek segítségével felvirágoztathatja vállalkozását...

Tudjon meg többet >>

19/09/2017


„Az első EURES-állásod” segítségével a fiatal lengyel belekóstolhatott az olaszországi nyüzsgésbe!

Maciej Słowikowski, a 25 éves lengyel férfi London központjában élt és egy nyüzsgő étteremben dolgozott séfként. Egészen addig, amíg pár hónappal ezelőtt regisztrált az EURES-portálra és elindult azon az úton, amely alapvetően megváltoztatta az életét.

Tudjon meg többet >>

14/09/2017


„Az első EURES-állásod”: mit nyújt a program a fiatalok számára?

A 2012-ben kísérleti programként „Az első EURES-állásod” néven létrehozott, célzott mobilitási program a fiatal és tehetséges uniós polgároknak segít abban, hogy megtalálják a vállalatok és szervezetek által Európa-szerte kínált álláslehetőségeket.

Tudjon meg többet >>

13/09/2017


Az EURES Lengyelország 26 munkavállalónak segít munkát találni külföldön


„Az első EURES-állásod”: mit nyújthat a program a szervezeteknek?

A 2012-ben még kísérleti programként, „Az első EURES-állásod” néven létrehozott célzott foglalkoztatási mobilitási program a vállalatoknak és szervezeteknek segít abban, hogy bizonyos ágazatokban a megüresedett álláshelyeikre az EU bármely pontjáról tehetséges, fiatal szakembereket találjanak.

Tudjon meg többet >>

07/09/2017


A görög recepciós jól időzített jelentkezéssel szerez új állást Németországban


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Tudjon meg többet >>

02/08/2017


A francia idegenvezető útja a portugál szigetekre – az online foglalkoztatási napon keresztül


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Tudjon meg többet >>

28/07/2017


felelősségkizárás

A "Focus on…" ("Fókuszban az…") cikkek vitára ösztönző módon, aktuális témákról és eseményekről adnak tájékoztatást az EURES honlap látogatói számára. Nem feltétlenül az Európai Bizottság álláspontját tükrözik.