Sajtóhírek


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Tudjon meg többet >>

02/08/2017


A francia idegenvezető útja a portugál szigetekre – az online foglalkoztatási napon keresztül


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Tudjon meg többet >>

28/07/2017


35 éves vagy netán idősebb? És munkanélküli? Lendítse fel a karrierjét a Reactivate támogatásával!

A külföldi munkavállalás nemcsak az évhalasztóknak és a frissen végzetteknek szól. Az uniós „Reactivate” munkahelyi mobilitási rendszer célja, hogy támogassa azokat az idősebb munkavállalókat, akik megpróbálnak túllépni a határaikon.

Tudjon meg többet >>

27/07/2017


5 apps for a more effective workday


Ismerkedjen meg az EURES Spanyolország csapatával!


300 kis- és középvállalkozás (kkv) lelt partnerre a csereprogram segítségével


A nem kormányzati szervezetek munkaerő-felvételi eljárása: hogyan ismerhető fel a szervezet szempontjából megfelelő tehetséges ember?

Sokak számára jelent vonzó lehetőséget, hogy egy nem kormányzati szervezetnél (NGO) dolgozzanak, ezért népszerűek az ott betöltendő állások. Az állásra jelentkező sok potenciális jelelölt közül hogyan találhatja meg egy NGO azt a megfelelő tehetséges embert, aki hozzájárul a szervezet munkájának sikeréhez?

Tudjon meg többet >>

11/07/2017


Spanyol információs technológiai szakértő Németországban épít új karriert


NGO-k: Mit, miért, hol?

Az „NGO” betűszóval bizonyára már mindenki találkozott legalább egyszer a Drop’pin@EURES-en, magán az EURES oldalon és számtalan más, foglalkoztatási jellegű weboldalon. De mik is azok az NGO-k, miért akarna bárki náluk dolgozni, és hol lehet többet megtudni róluk?

Tudjon meg többet >>

04/07/2017


felelősségkizárás

A "Focus on…" ("Fókuszban az…") cikkek vitára ösztönző módon, aktuális témákról és eseményekről adnak tájékoztatást az EURES honlap látogatói számára. Nem feltétlenül az Európai Bizottság álláspontját tükrözik.