Sajtóhírek


Az a fontos, hogy merre tartasz, nem az, hogy hol tanulsz

A hölgy visszatérően megköszönte, hogy felvettük gyakornoknak a céghez. Miért? Mert néhány egyetemi hallgató elhitette vele, hogy „az olyan emberek, mint ő” mindig a sor végére kerülnek, amikor „olyan emberek” foglalkoztatnák, „mint én”.

Tudjon meg többet >>

23/11/2017


Nyáron Horvátország, télen Ausztria: egy álláskereső esetében ez már működik


A kkv-támogató eszköz: fokozza kkv-jének teljesítőképességét


Hozza ki a legtöbbet az önéletrajzából – próbáljon ki új megoldásokat!

A megpályázott állástípustól függően előfordul, hogy a munkáltató előbb valamilyen benyomást szeretne kapni a jelöltekről, és csak utána mérlegeli a készségeket és tapasztalatokat. Miért ne csatolna egy videós önéletrajzot a hagyományosabb változat mellé? Ha ezt testhezálló megoldásnak érzi, akkor olvassa el a szakértő tanácsait arról, hogy mikor érdemes videós önéletrajzot küldeni, és mit kell figyelembe vennie az elkészítésekor.

Tudjon meg többet >>

09/11/2017


5 tips for a new apprentice or trainee

You’ve got the acceptance letter (or email). You know when you’re starting and where. You’ve checked out your new workplace online to get your bearings. Now what? Time to find out how to make your apprenticeship or traineeship a roaring success!

Tudjon meg többet >>

08/11/2017


How to make a good first impression… within the first two weeks

It doesn’t matter if it’s a full-time job, a vocational apprenticeship or a part-time internship – first impressions are always important. Lots of articles have been written about how to use those first precious few seconds wisely… so we thought we’d look at the first couple of weeks instead. After all, it can take some time to settle into a new workplace and find your feet!

Tudjon meg többet >>

02/11/2017


Álláskeresőből vállalkozó – az ifjúsági garancia megvalósította egy litván lány álmát

Goda Tokerės mindig is tudta, hogy a kreatív művészet területén szeretne dolgozni. Csak az nem volt világos számára, hogyan szerzi meg azokat a készségeket és tudást, amellyel ezt a célját meg is valósíthatja.

Tudjon meg többet >>

01/11/2017


Recruitment for all


Az EU elnökségének átvételével most Észtország lesz a középpontban


Why are cultural differences an asset for a company?


felelősségkizárás

A "Focus on…" ("Fókuszban az…") cikkek vitára ösztönző módon, aktuális témákról és eseményekről adnak tájékoztatást az EURES honlap látogatói számára. Nem feltétlenül az Európai Bizottság álláspontját tükrözik.