Sajtóhírek


5 apps for a more effective workday


Ismerkedjen meg az EURES Spanyolország csapatával!


300 kis- és középvállalkozás (kkv) lelt partnerre a csereprogram segítségével


A nem kormányzati szervezetek munkaerő-felvételi eljárása: hogyan ismerhető fel a szervezet szempontjából megfelelő tehetséges ember?

Sokak számára jelent vonzó lehetőséget, hogy egy nem kormányzati szervezetnél (NGO) dolgozzanak, ezért népszerűek az ott betöltendő állások. Az állásra jelentkező sok potenciális jelelölt közül hogyan találhatja meg egy NGO azt a megfelelő tehetséges embert, aki hozzájárul a szervezet munkájának sikeréhez?

Tudjon meg többet >>

11/07/2017


Spanyol információs technológiai szakértő Németországban épít új karriert


NGO-k: Mit, miért, hol?

Az „NGO” betűszóval bizonyára már mindenki találkozott legalább egyszer a Drop’pin@EURES-en, magán az EURES oldalon és számtalan más, foglalkoztatási jellegű weboldalon. De mik is azok az NGO-k, miért akarna bárki náluk dolgozni, és hol lehet többet megtudni róluk?

Tudjon meg többet >>

04/07/2017


A szlovákiai állásbörzék minőségi és mennyiségi kínálata


Mit tegyünk és mit ne, ha saját vállalkozást indítunk – az első lépések

Egy vállalkozás alapításához versengő hozzáállásra van szükség, egy kicsit úgy, mint egy sikeres sportcsapat irányításához. Készüljünk tehát a nagy harcra!

Tudjon meg többet >>

27/06/2017


Állásbörze: használjon ki minden percet!

Tegyük fel, hogy talált egy állásbörzét, ahová szeretne elmenni, és már a regisztrációs folyamaton is túlesett (ha szükséges). Mi a következő lépés? Lehet, hogy úgy gondolja, ezután elég csak aznap megjelenni az eseményen, viszont ahhoz, hogy a lehető legjobban ki tudja használni az állásbörze nyújtotta lehetőségeket – és okosan használja fel az időt –, érdemes némi előzetes tervezést végezni...

Tudjon meg többet >>

22/06/2017


Svédország görög egészségügyi szakembereket csábít északra

Egy sikeres foglalkoztatási program arra buzdítja az egészségügyi dolgozókat, hogy Görögországot Svédországra cseréljék. Az évente két alkalommal megrendezésre kerülő Svéd Hétnek Athén és Szaloniki ad otthont. A legutóbbi rendezvényre a múlt hónapban került sor, a két ország együttműködése azonban már hosszú múltra tekint vissza.

Tudjon meg többet >>

20/06/2017


felelősségkizárás

A "Focus on…" ("Fókuszban az…") cikkek vitára ösztönző módon, aktuális témákról és eseményekről adnak tájékoztatást az EURES honlap látogatói számára. Nem feltétlenül az Európai Bizottság álláspontját tükrözik.