Nézzen körül az európai álláspiacon!

Találja meg álmai munkahelyét a(z) 611,022 betöltendő állás között... Európában!

Csatlakozzon az EURES álláspiacához!

Töltse ki EURES profilját és hozza létre online önéletrajzát, hogy az EURES-en regisztrált 8,910 munkaadó valamelyike rátalálhasson Önre!

A 2016-os „Netre fel!” hét: a készségek és az állások közötti szakadék áthidalása Európában

Az európai „Netre fel!” hét 2016. március 14–20-ig tart. Az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő digitális kampány az internet és a technológia biztonságos, magabiztos használatára ösztönzi az európai polgárokat. Ragadd hát meg a lehetőséget, és javítsd te is digitális készségeidet és elhelyezkedési lehetőségeidet!

Belgium Belgium Computing, engineering and science professionals Computing, engineering and science professionals EURES Portal EURES Portal Employers Munkaadók Germany Németország Italy Olaszország Job Days/Events Job Days/Events Jobseekers Álláskeresők Learning opportunities Learning opportunities Romania Románia Youth Youth

16/02/2016

Tudjon meg többet >>


"Ha olyan embereket keresel, akik támogatnak, és rendelkeznek kapcsolatokkal Európa minden országában, így tényleg segíthetnek neked munkát találni, ráadásul ingyen, akkor kopogj be egy EURES-tanácsadó ajtaján!"

Viola de Carlo ,Olaszország