Announcement
Friss hírek - Az Európai Bizottság iránymutatásokat fogadott el annak érdekében, hogy biztosítsa az idénymunkások védelmét az EU-ban a koronavírus járványával összefüggésben. Ez a dokumentum iránymutatást nyújt a nemzeti hatóságoknak, a munkaügyi felügyelőségeknek és a szociális partnereknek az idénymunkások jogainak, egészségének és biztonságának garantálásához, valamint annak biztosításához, hogy az idénymunkások tisztában legyenek jogaikkal. További részletek itt.

Announcement
2020. február 1-jétől az Egyesült Királyság nem tagja az Európai Uniónak. Az EU és az Egyesült Királyság közötti, a kilépésről rendelkező megállapodás értelmében azonban a munkavállalóknak az Egyesült Királyság és a tagállamok közötti szabad mozgása, ideértve az EURES szolgáltatásnyújtását is, a jelenleg 2020. december 31-ig terjedő átmeneti időszak végéig továbbra is lehetséges.

Bárhol dolgozhat Európában

Keressen állást és találja meg a megfelelőt!

Dióhéjban az EURES

Ingyenes. Többnyelvű. Emberi hálózat

Az 1994-ben elindított EURES a foglalkoztatási szolgálatok európai együttműködési hálózata, amelynek célja a munkavállalók szabad mozgásának megkönnyítése. Az Európán belül fennálló nyelvi korlátok, kulturális különbségek, bürokratikus kihívások, az eltérő munkajogi jogszabályok és a tanulmányi végzettségek elismerésének hiánya ellenére a hálózat az európai polgárok számára nyújtott egyenlő lehetőségek biztosítására kötelezte el magát.

Kiemeli

Legyen EURES tag vagy partner

Annak érdekében, hogy az EURES erősebb és hatékonyabb legyen a szabad mozgás megkönnyítésében és az európai munkaerőpiac működésének javításában tevékenykedő szereplőként, az EURES (EU) 2016/589 rendeletben megreformálták az intézményt.

Részt venni