Európai uniós kapcsolattartó pontok polgároknak és vállalkozásoknak


Az uniós polgárokat – valamint Izland, Liechtenstein és Norvégia állampolgárait – megilletik bizonyos jogok, amikor más uniós tagállamba, vagy az említett országok valamelyikébe utaznak, illetve munkavégzés, üzleti tevékenység vagy tanulás céljából ott letelepednek

Akár európai uniós ügyekre vonatkozóan keres bővebb információt, akár egy az Európai Unióval kapcsolatos kérdésben van személyes segítségre vagy tanácsra szüksége, illetve európai uniós szinten keresi egy problémája megoldását ez az oldal gyors és közvetlen kapcsolatot biztosít azokhoz a szolgálatokhoz, amelyek kérésére válaszolni tudnak.

Európai uniós kapcsolattartó pontok polgároknak és vállalkozásoknak

Videos:

Segítség és támogatás

Hétfőtől - Péntekig 08:30-18:00 (közép-európai idő).

Kérdéseire angol, francia, német, olasz vagy spanyol nyelven adunk választ.

Kérdése van az Európai Unióról? A Europe Direct segíthet Önnek.

Egy másik európai országba költözöm – hogyan kaphatok tartózkodási engedélyt? Milyen szabályok vonatkoznak a barangolási (roaming) díjakra? Repülőjáratomat törölték – milyen jogok illetnek meg? Milyen európai uniós támogatást igényelhet a szervezet, ahol dolgozom? Ha választ kíván kapni ezekre a kérdésekre vagy további kérdéseket tenne fel, vegye igénybe a Europe Direct központi információs szolgáltatást!

Tanácsadásra van szüksége?