Csatlakozzon az EURES álláspiacához!

Hozza létre munkaadói EURES-profilját, hogy megtalálhassa álmai alkalmazottját az EURES-en regisztrált 265,545 önéletrajz között, és láthatóvá váljon a piacon!

Egy fiatal portugál gyógyszerész új életet kezd Svédországban

A jó diploma és a többéves gyakorlat sem volt elegendő ahhoz, hogy a portugál Claudia Batalha olyan állást találjon, amellyel önálló, szüleitől független életet élhet. Minden megváltozott, amikor a Luxembourgban élő bátyja meglátogatta a családot, és beszámolt az ottani lehetőségekről. Claudia elhatározta, hogy követi bátyja példáját és az EU-ban keres munkát. „Ráébredtem, hogy nemcsak portugál vagyok, hanem európai is” – mondja.

EURES Portal EURES Portal Employers Munkaadók General managers General managers Healthcare and life science professionals Healthcare and life science professionals Jobseekers Álláskeresők Personal success stories Personal success stories Portugal Portugália Senior managers Senior managers Success stories Success stories Sweden Svédország Youth Youth

22/07/2016

Tudjon meg többet >>


"Ha olyan embereket keresel, akik támogatnak, és rendelkeznek kapcsolatokkal Európa minden országában, így tényleg segíthetnek neked munkát találni, ráadásul ingyen, akkor kopogj be egy EURES-tanácsadó ajtaján!"

Viola de Carlo ,Olaszország