Kapcsolatfelvétel


Kérjük, hogy az EURES-szel, a portállal vagy általában a foglalkoztatási mobilitással kapcsolatos bármilyen kérdésével forduljon bizalommal Helpdesk szolgálatunkhoz.

Kérjük, hogy mielőtt felvenné a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, nézzen utána a „Help & Support" (Segítség és támogatás) részben, hogy nem talál-e választ kérdésére.

Kérdéseire angol, német, francia, olasz vagy spanyol nyelven adunk választ.

 

Adatvédelmi nyilatkozat az EURES információs szolgálatához (helpdesk) beérkezett üzenetek és kérések

 

Telefonon
Az alábbi ingyenes telefonszámon:
00800 4080 4080 (csak vezetékes telefonról érhető el)
Amennyiben az Ön telefonjáról nem elérhető az ingyenes telefonszám, hívjhatja a +352 42 44 87-es számot is. Ebben az esetben luxemburgi telefonbeszélgetésnek megfelelő összeget kell fizetnie.
Cseten vagy Skype-on
Helpdesk szolgálatunkkal cset formájában vagy Skype-on is felveheti a kapcsolatot (ingyenesen). A Skype alkalmazásához ellenőrizze, hogy a számítógép mikrofonja és hangszórói be legyenek kapcsolva.
E-mailben
Az Európai Unió/EGT bármely hivatalos nyelvén írhat, és ugyanezen a nyelven kapja meg a választ. Ha azonban az angol, francia, német, olasz vagy spanyol nyelvű választ is elfogadja, gyorsabban kaphatja meg a kért tájékoztatást.

Küldjön üzenetet az EURES ügyfélszolgálatának

Segítség és támogatás

Hétfőtől - Péntekig 08:30-18:00 (közép-európai idő).

Kérdéseire angol, francia, német, olasz vagy spanyol nyelven adunk választ.

Kérdése van az Európai Unióról? A Europe Direct segíthet Önnek.

Egy másik európai országba költözöm – hogyan kaphatok tartózkodási engedélyt? Milyen szabályok vonatkoznak a barangolási (roaming) díjakra? Repülőjáratomat törölték – milyen jogok illetnek meg? Milyen európai uniós támogatást igényelhet a szervezet, ahol dolgozom? Ha választ kíván kapni ezekre a kérdésekre vagy további kérdéseket tenne fel, vegye igénybe a Europe Direct központi információs szolgáltatást!

Tanácsadásra van szüksége?